Rapperul indian Aditya Tiwari, alias MC Kode, a dispărut fără urmă după ce a postat un mesaj enigmatic pe contul de Instagram. Artistul se plângea pentru că a avut de suferit din punct de vedere mental, în urma unui scandal legat versurile sale. Mai exact, rapperul batjocorea muzical textele vechi hinduse, iar asta a declanșat furia opiniei publice.

Rapperul a stârnit un mare scandal în India, din cauza versurilor sale

În timpul înfruntărilor în versuri, pe care le avea cu alți artiști ai genului, MC Kode făcea remarci sexiste și misogine. Scandalul a apărut și pe rețeaua de socializare Twitter și a stârnit furia internauților, mulți dintre ei criticând versurile rapperului indian. „Uitați un filmuleț din anul 2016. Dacă cineva ar fi batjocorit cartea sfântă, cariera lui s-ar fi încheiat. Dar Aditya Tiwari a reprezentat în continuare o voce puternică în muzică și a participat la multe evenimente importante”, este mesajul pe care l-a postat pe contul de Twitter, Swati Goel Sharma.

Criticat din toate părțile, rapperul a anunțat că-și șterge toate postările de pe Instagram, care includeau și diverse filmulețe cu el interpretând diverse melodii. MC Kode s-a plâns pentru că, din cauza iureșului mediatic, a pierdut contracte de sponsorizare. Și i s-au anulat trei concerte la care ar fi trebuit să urce pe scenă. Fapte care l-au lăsat fără venituri.

Mesajul dă de înțeles că a vrut să se sinucidă

În urma presupusei sale dispariții și a postării de pe Instagram, care sugerează o stare psihică delicat, Twitter se ocupă de acest eveniment. Utilizatorul Ankur Singh, urmat de prim-ministrul Narendra Modi, șeful celulei IT BJP, Amit Malviya și de alți lideri ai BJP, a postat un tweet în care anunță că rapperul va fi reabilitat în cazul în care dă un semn de viață.

„În prezent, stând pe un pod izolat, cu vedere la râul Yamuna, unde pot vedea valurile care răspund apelului meu la pericol, oferindu-mi în același timp o perspectivă foarte necesară”. A fost mesajul în urma căruia multă lume a tras concluzia că rapperul s-a sinucis.