Evenimentul Zilei > EVZ Special > Dr Dre, spitalizat de urgență pentru anevrism cerebral. Ce a declarat rapperul
Dr Dre, spitalizat de urgență pentru anevrism cerebral. Ce a declarat rapperul

Dr Dre, spitalizat de urgență pentru anevrism cerebral. Ce a declarat rapperul

Dr Dre, muzicianul care a scris istorie, a fost internat de urgență, la un renumit centrul medical din Los Angeles, cu diagnosticul de anevrim cerebral, suferit luni.

Rapperul Dr Dre spune că se simte excelent după tratamentul pe care l-a urmat pentru anevrism cerebral. Starul american a transmis prin intermediul rețelelor sociale că este recunoscător pentru toate „urările de bine”.

Rapperul și producătorul Dr Dre se află spitalizat, în Los Angeles, și este sub îngrijirea medicilor pentru un anevrim cerebral detectat recent. Mogulul din muzică a declarat că speră să revină curând acasă după ce a fost tratat la renumitul Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles.

Muzicianul a postat pe contul său de Instagram un mesaj de mulțumire scris de pe patul de spital al secției de terapie intensivă. „Mă simt foarte bine și primesc un tratament excelent din partea echipei medicale. Voi fi externat și voi reveni curând acasă. Aduc un omagiu tuturor profesioniști minunați de la Cedars. Cu multă dragoste!!”, a transmis acesta în mesajul său. Mai multe celebrități, printre care Missy Elliot și Snoop Dogg, au postat mesaje de susținere pentru artistul de 55 de ani pe conturile lor de socializare.

Missy Elliot wrote: „Să ne rugăm pentru  Dr Dre și familia sa, pentru vindecarea lui și putere a minții și a trupului”. La rândul lui, Ice Cube a adăugat o rugăminte pentru fani pentru ca aceștia să trimită „toată dragostea și rugăciunile pentru prietenul Dr Dre”. Iar Snoop Dogg a scris: „Să te faci bine, Dr Dre. Avem nevoie de tine, frate”.

Deține 7 premii Grammy și are o avere de un miliard de dolari

Dre, al cărui nume real este Andre Young, a produs hiturile unor mari artiști ca Tupac, Snoop Dogg, Eminem și alții și a câștigat 7 trofee Grammy.

Născut la Compton, a erupt pe scena muzicală ca membru co-fondator al grupului de rap gangsta N.W.A. și a produs răsunătorul album de debut al trupei din 1988, „Straight Outta Compton” (n.red. – care avea să inspire filmul biografic omonim din 2015 nominalizat la Oscar).

De-a lungul unei cariere prolifice, Dr. Dre a produs muzica mai multor artişti, între care Gwen Stefani, Mary J. Blige, Snoop Dogg şi 50 Cent.

Din vara trecută, rapperul este implicat în experiența amară a unui proces de divorț. Fosta sa soție Nicole Young, cu care a fost căsătorit timp de 24 de ani, i-a solicitat jumătate din averea estimată la 1 miliard de dolari. Cei doi au împreună 3 copii.

Sursa: Sky News