Evenimentul Zilei > Monden > Un îndrăgit artist din România a răbufnit! Nevaccinații, interziși la concertele sale. „Muriți în liniște”
Un îndrăgit artist din România a răbufnit! Nevaccinații, interziși la concertele sale. „Muriți în liniște”

Un îndrăgit artist din România a răbufnit! Nevaccinații, interziși la concertele sale. „Muriți în liniște”

Tudor Gheorghe a fost enervat la culme de oamenii care nu cred în vaccin. Artistul a mărturisit că nu vor mai avea voie persoanele nevaccinate la concertele sale. Acesta le-a transmis un mesaj tăios.

Tudor Gheorghe a fost foarte dur cu fanii care și-au dorit să vină la concertele lui nevaccinați. Artistul a declarat că nimeni nu va intra la evenimentele sale fără certificatul verde.

A spus NU nevaccinaților!

„La Cluj, lumea a intrat așa cum a trebuit. Am avut în sală 72 de oameni care au prezentat documentele așa cum e necesar. Sunt vaccinat de două ori și mâine fac a treia. Care voi ceilalți? E treaba dumneavoastră. Dacă ați asculta cu eleganță știrile și vedeți raportul de la ATI. Eu nu cred decât în știință. Eu văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor.”, a declarat Tudor Gheorghe în cadrul unei emisiuni moderate de Remus Rădoi.

soția Tudor Gheorghe a murit
soția Tudor Gheorghe a murit

Omul de scenă a făcut acuzații dure după ce a fost întrebat de ce are o problemă cu persoanele nevaccinate. Acesta a mărturisit că nu vrea să se îmbolnăvească de COVID-19, iar persoanele care nu sunt imunizate nu au ce căuta în preajma lui.

„Dragul tatii, nu mă încurcă. Doamne fereşte. Muriţi în linişte! Sunt pentru vaccinare. Cine nu vrea, să fie sănătos”, a mai spus Tudor Gheorghe., potrivit România TV.

Bilanț COVID 25 noiembrie

În ultimele 24 de ore, România a înregistrat 2.104 cazuri noi de COVID-19, numărul de teste efectuat urmând să fie autorități, în jurul orei 13.00, când este transmis bilanțul detaliat privind evoluția pandemiei în România. Totodată, alți 212 români infectați cu virusul și-au pierdut viața. 35 de decese sunt anterioare și raportate azi de autorități.

În ultimele 24 de ore, și-au pierdut viața 177 de oameni infectați cu COVID. Autoritățile anunță astăzi și 35 de decese anterioare, astfel că bilanțul deceselor de azi se ridică la 212. Mai multe detalii privind evoluția COVID, precum numărul testelor efectuate, numărul cazurilor din fiecare județ, dar și grupele de vârstă ale celor care și-au pierdut viața, urmează să fie anunțate în jurul orei 13.00.