Fost ofițer de informații: SUA ascunde informații despre navele extraterestre

Fost ofițer de informații: SUA ascunde informații despre navele extraterestre De ce nu ne-au vizitat încă extratereștrii. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Nu suntem singuri - iar autoritățile americane ascund dovezile, a declarat miercuri un fost ofițer de informații american în fața unei comisii a Congresului.

David Grusch a declarat că este „absolut” convins că guvernul se află în posesia unor fenomene anormale neidentificate, sau UAP - care a înlocuit termenul OZN în limbajul oficial -, precum și a rămășițelor operatorilor lor non-umani.

„Am fost informat, în cursul îndeplinirii sarcinilor mele oficiale, despre un program de recuperare și de inginerie inversă a accidentelor UAP care există de mai multe decenii”, a declarat Grusch.

„Am luat decizia, pe baza datelor pe care le-am colectat, de a raporta aceste informații superiorilor mei și mai multor inspectori generali, devenind, de fapt, un denunțător”, a spus el.

Ne puteți urmări și pe Google News

Presat pentru detalii în cursul audierii, Grusch a spus în repetate rânduri că nu poate comenta într-un cadru public deoarece informațiile sunt clasificate.

El a spus că guvernul SUA ascunde informații despre UAP-uri nu doar publicului, ci și Congresului, și că a intervievat personal persoane care au cunoștințe directe despre ambarcațiunile non-umane.

„Mărturia mea se bazează pe informațiile care mi-au fost furnizate de persoane cu un istoric îndelungat de legitimitate și de servicii aduse acestei țări - multe dintre ele au împărtășit, de asemenea, dovezi convingătoare sub formă de fotografii, documente oficiale și mărturii orale clasificate”, a declarat Grusch în fața legislatorilor.

Problema extratereștilor

Reprezentantul american Tim Burchett a susținut ideea că guvernul a ascuns informații, spunând în deschiderea audierii - care a inclus și mărturii din partea a doi foști ofițeri de marină care au declarat că au fost martori ai UAP - că vor „descoperi mușamalizarea”.

„Aceasta este o problemă de transparență guvernamentală. Nu putem avea încredere într-un guvern care nu are încredere în oamenii săi”, a spus el.

Întrebat dacă este posibil să existe viață dincolo de Pământ, purtătorul de cuvânt al Consiliului Național de Securitate, John Kirby, a declarat că nu are o poziție în acest sens, într-un fel sau altul.

„Ceea ce credem noi este că există fenomene aeriene inexplicabile care au fost citate și raportate de piloți - Marina și Forțele Aeriene”, a spus el, adăugând: „Nu avem răspunsuri despre ce sunt aceste fenomene”.

Șeful biroului Pentagonului înființat pentru a identifica UAP-urile care reprezintă o potențială amenințare a declarat, de asemenea, în fața legislatorilor la începutul acestui an că nu a identificat semne de activitate extraterestră.

Biroul de rezolvare a anomaliilor din toate domeniile „nu a găsit până acum nicio dovadă credibilă de activitate extraterestră, tehnologie extraterestră sau obiecte care sfidează legile cunoscute ale fizicii”, a declarat Sean Kirkpatrick în aprilie.

Cu toate acestea, guvernul american a început să ia mai în serios problema UAP-urilor în ultimii ani.

În luna mai, NASA a organizat prima sa reuniune publică privind UAP-urile, solicitând o abordare științifică mai riguroasă pentru a clarifica originea sutelor de apariții misterioase.

Pentagonul a început, de asemenea, să acorde o atenție sporită subiectului după o serie de apariții inexplicabile ale piloților US Navy și Air Force.

Îngrijorarea principală a fost că observațiile ar putea fi reprezentate de o tehnologie necunoscută de supraveghere aeriană folosită de China pentru a colecta informații despre apărarea SUA. Sursa: insiderpaper.com