Un vânător de OZN-uri susține că știe locul în care e ascunsă o navă extraterestră

Un vânător de OZN-uri susține că știe locul în care e ascunsă o navă extraterestră Noul raport al Pentagonului despre existența extratereștrilor. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Ross Coulthart a declarat pentru canalul YouTube Project Unity: „Unele dintre aceste obiecte nu pot fi mutate pentru că sunt al naibii de mari”.

Nava „non-umană” este ascunsă sub o structură construită special, susține el. Australianul, autorul cărții „In Plain Sight”, a declarat: „Știu exact unde se află. Și eu am crezut că este o aberație când am auzit asta”. Afirmațiile lui Coulthart au stârnit o adevărată frenezie în rândul comunității de vânători de OZN-uri, care încearcă cu disperare să afle locația.

Există o serie de teorii în rândul comunității, unii crezând că epava ar putea fi în Coreea de Sud, în timp ce alții spun că este mai probabil să fie staționată la o instalație de apărare aeriană. Coulthart a mai fost pe prima pagină a ziarelor, cel mai recent în iunie, când a intervievat un denunțător care susținea că armata americană deține o serie de nave prăbușite - și chiar cadavrele membrilor echipajului.

Afirmații controversate făcute de un vânător de OZN-uri

Afirmațiile veteranului militar David Grusch sunt luate atât de în serios în SUA, încât o audiere guvernamentală ar putea avea loc în câteva săptămâni. În februarie, Coulthart a declarat că există înregistrări video clasificate cu OZN-uri „sferice” care zboară alături de avioane militare americane în timpul exercițiilor de antrenament. Coulthart a spus că aceste obiecte, denumite și UAP (fenomene anormale neidentificate), au fost văzute deasupra „siturilor nucleare, a instalațiilor militare de pe întreg teritoriul continental al Statelor Unite și chiar și în Orientul Mijlociu”.

Ne puteți urmări și pe Google News

El vorbea în urma apariției a cel puțin patru obiecte pe cer în SUA - dintre care unul a fost identificat ca fiind un balon spion chinezesc. Vorbind în timpul unei apariții la Sky News Australia, el a explicat de ce imaginile cu aceste obiecte nu au fost încă făcute publice.

El a spus: „Am intervievat piloți de pe coasta de est și de vest a Statelor Unite care au participat la exerciții de antrenament în care au privit literalmente din cabina de pilotaj a avionului lor și au văzut obiecte sferice în afara aripii lor drepte”. „Ei le-au filmat și le-au dat comandanților lor, iar acele înregistrări video sunt încă ținute confidențiale.”