Evenimentul Zilei > Actualitate > Un Crăciun GROAZNIC pentru Diana şi CLAUDIU NICULESCU. Ce anunţ au făcut pe Facebook
Un Crăciun GROAZNIC pentru Diana şi CLAUDIU NICULESCU. Ce anunţ au făcut pe Facebook

Un Crăciun GROAZNIC pentru Diana şi CLAUDIU NICULESCU. Ce anunţ au făcut pe Facebook

Crăciunul nu înseamnă linişte şi voie bună pentru toată lumea. Diana Niculescu, soţia fostului fotbalist şi actual antrenor al echipei CS Mioveni, Claudiu Niculescu, a anunţat pe Facebook, chiar în ajunul Crăciunului, că divorţează.

"Dragii mei prieteni, în viata mea a avut loc, recent, un eveniment pe care decid sa vi-l fac cunoscut si voua, celor care mi-ati fost mereu alaturi si care m-ati urmarit fidel in toate proiectele mele profesionale. Asadar, am hotarat, acum ceva vreme, ca dupa aproape opt ani de casnicie, Claudiu Niculescu si cu mine sa punem capat relatiei noastre. Au fost opt ani buni, frumosi, plini de multe realizari, cea mai importanta dintre toate fiind, desigur, David, fiul nostru de cinci ani și jumătate. Noi doi vom avea grija deopotriva de educatia si cresterea lui, in continuare", a scris Diana Niculescu, pe Facebook.

Totodată, Diana Munteanu Niculescu a adăugat că aceasta va fi singura declaraţie despre subiect pe care cei doi o vor face.

"Adaug, totodata, faptul ca aceasta este si va fi unica noastra declaratie pe acest subiect.Toate celelalte detalii ale separarii noastre tin de zona extrem de intima a familiei si alegem sa le lasam acolo.Va rugam, deci, din suflet, sa ne intelegeti si acceptati decizia si va multumim anticipat pentru asta."
 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: