Evenimentul Zilei > Social > Un bărbat pentru Sara sau cum e să te lovească dragostea în cap
Un bărbat pentru Sara sau cum e să te lovească dragostea în cap

Un bărbat pentru Sara sau cum e să te lovească dragostea în cap

O comedie spumoasă și o distribuție de excepție se joacă la Digiplex

Un bărbat pentru Sara. o piesă care s-a jucat cu un succes răsunător pe Broadway se joacă la Grand Cinema Digiplex astăzi, de la ora 19.00. Piesa, în regia lui Claudiu Goga, se bucură de o distribuție de excepție: Emilia Popescu, Diana Cavallioti, Andi Vasluianu, Constantin Cotimanis și Andreea Vasile.

Sara Hastings, o avocata nemaritata, care la 35 de ani este mult prea ocupata ca să găsească timp pentru dragoste, este personajul principal al unei comedii spumoase scrisă de Sam Bobrick. Tânăra trăieşte în New York, devotată carierei de avocat, proceselor şi laptopului de care nu se desparte niciodată. Mătuşa Martha, descrisă ca o „psihopată dulce”, vrea să îi schimbe viaţa cu orice preţ şi să o mărite cât mai repede. Aşa că mătuşa se ocupă personal de asta. Din păcate, metoda mătușii Martha nu face decât să sperie mirele. Femeia îi caută potențialii soți și îi livrează direct în apartament tinerei cu ajutorul lui Noogie (Constantin Cotimanis), om bun la toate, care rezolvă „clienții” cu „o lovitură ușoară la mansardă”.



Prima victimă – Brandon (interpretat de Andi Vasluianu). Tânăr cu pierderi de memorie din cauza loviturii, simpatic, vorbăreț, dar gata logodit cu domnişoara Heather (Andreea Vasile). Aceasta este intriga spectacolului produs de Mişu Predescu şi regizat de Claudiu Goga, cu o scenografie semnată Ioana și Radu Corciova.