Evenimentul ZileiSocialRevoltător. Un asistent social și-a aruncat mama în stradă

Revoltător. Un asistent social și-a aruncat mama în stradă

Revoltător. Un asistent social și-a aruncat mama în stradă
O femeie, asistent social, într-o comună din Constanța, și-a dat mama afară din casă, în plină iarnă, deoarece a refuzat să-i cedeze pensia lunară. Bătrâna a primit o locuință socială din partea primăriei.

Caz revoltător la Constanța. O femeie, asistent social și-a evacuat mama în stradă dintr-un motiv halucinant.

Bătrâna, în vârstă de 86 de ani, a fost aruncată în stradă, de propria fiică, pentru că a refuzat să-i cedeze pensia. Cazul s-a petrecut în județul Constanța, în comuna Mihai Viteazu.

Fiica femeii, Mariana Sandu, cea care nu a avut milă și a dat-o afară din locuință, este, culmea, asistent social. Ea lucrează la primăria din comuna Mihai Viteazu. Se presupune că, prin prisma profesiei, aceasta trebuie să arate compasiune și empatie față de cei aflați în suferință.

Se pare că lucrurile nu stau chiar așa, cel puțin când vine vorba despre rudele apropiate.

Mariana Sandu nu a avut nici o reținere și, împreună cu soțul său și-a scos mama afară din casă. Nu a ținut cont de nimic, nici de vârsta celei care i-a dat viață și nici de temperaturile scăzute de afară. Conform presei locale, bătrâna a ajuns pe drumuri pentru că a refuzat să-i cedeze fiicei pensia lunară.

Asistent social și-a evacuat mama în stradă

Se pare că gestul asistentei social a stârnit revoltă în rândul celorlalți angajați ai primăriei, colegi ai Marianei Sandu. Astfel, informația a ajuns și la urechile primarului Gheorghe Grameni.

„Acum două luni, a venit la mine o bătrânică de 86 de ani care mi-a spus că fata și ginerele au dat-o afară din casă, din casa ei”, a declarat primarul Gheorghe Grameni, citat de Replica online.

Femeia în vârstă de 86 de ani a primit o locuință socială pentru a nu-și petrece iarna pe drumuri. Aflând de șocantul caz, primarului Gheorghe Grameni i s-a făcut milă de mama angajatei sale și i-a oferit o nouă casă.

„Am fost nevoit să-i ofer o cameră la fostele birouri ale unei societăți din Mihai Viteazul, care acum este inactivă. Nu am lăsat-o pe drumuri. Acolo mai stau provizoriu 3 familii. Au și utilități și tot ce le trebuie. Nu puteam să o las în plină iarnă pe drumuri”, a declarat edilul comunei Mihai Viteazu.


Accesează: