Evenimentul ZileiPoliticaMarcel Ciolacu s-a vaccinat împotriva COVID-19: „M-am vaccinat după mama mea”. FOTO

Marcel Ciolacu s-a vaccinat împotriva COVID-19: „M-am vaccinat după mama mea”. FOTO

Marcel Ciolacu s-a vaccinat împotriva COVID-19: „M-am vaccinat după mama mea”. FOTO
Marcel Ciolacu a anunţat vineri pe social media că s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. Liderul PSD a sublinait faptul că s-a imunizat după mama sa. 
Marcel Ciolacu a anunţat că s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Mai mult, Ciolacu a precizat că cei din Guvern ar trebui să facă mai mult pentru persoanele vulnerabile.

Marcel Ciolacu a postat pe Facebook o imagine în care el și cu mama sa se vaccinează. Imaginea este de la centrul unde au primit prima doză de vaccin anti-Covid-19.

Marcel Ciolacu, vaccin

Marcel Ciolacu: „Astăzi m-am vaccinat. Dar după mama mea! Nu aș fi putut niciodată să mă vaccinez înaintea ei, unul dintre numeroșii bolnavi cronici din România”, a scris președintele Partidului Social Democrat.

Marcel Ciolacu are un mesaj şi pentru actualul Executiv

În opinia liderului PSD, actualul guvern ar trebui ia măsuri pentru ca toți cei vulnerabili în fața virusului să poată fi imunizați.

„Înainte de a fi caraghioși, cei din Guvern ar trebui să facă mai mult pentru persoanele cu adevărat vulnerabile. Pentru cei care au într-adevăr nevoie, cât mai rapid, de acest vaccin. Iar, până la imunizarea unui procent semnificativ din populație, tot #testarea rămâne cel mai eficient mijloc de combatere a pandemiei”, a concluzionat  Marcel Ciolacu în postarea sa de pe contul personal de Facebook.

Liderii politici care s-au vaccinat până în prezent

Imunizarea a început cu preşedintele României Klaus Iohannis, premierul Florin Cîţu, liderul PNL Ludovic Orban, Anca Dragu sau fostul preşedinte Traian Băsescu.

Şi în rândul românilor există interes pentru imunizare, conform cu noile date publicate de un sondaj.

Potrivit sondajului Avangarde, şase din zece români se declară îngrijorați de pandemia de coronavirus. 30% au răspuns că se vor vaccina sigur împotriva COVID.

De asemenea, 70% dintre respondenți nu ar fi de acord cu o nouă carantină generală. 16% ar fi de acord, iar 14% nu au vrut să răspundă.

În ceea ce priveşte vaccinarea propriu-zisă, doar 30% dintre români spun că sigur se vor vaccina împotriva COVID-19. Aproape tot atâția nu ar face-o:  „cu siguranță nu”. Şi 29%, nu s-au decis încă. 10% nici nu pot aprecia dacă au vreo poziționare iar 2% nu au răspuns.


Accesează: