Evenimentul ZileiPoliticaMarcel Ciolacu, despre greşelile lui Viorica Dăncilă: „S-a sfătuit cu…”

Marcel Ciolacu, despre greşelile lui Viorica Dăncilă: „S-a sfătuit cu…”

Marcel Ciolacu, despre greşelile lui Viorica Dăncilă: „S-a sfătuit cu…”
Marcel Ciolacu a vorbit pentru prima oara despre greşelile politicie pe care le-a făcut Viorica Dăncilă. Iar cea mai mare grşeală, în opinia sa, este că s-a sfătuit cu cine nu trebuia.
Marcel Ciolacu a vorbit despre greșelile politice pe care le-a făcut Viorica Dăncilă. Liderul PSD spune că „s-a sfătuit cu oameni din afara partidului”.
Marcel Ciolacu a vorbit la „Subiectiv” despre problemele fostului premier Viorica Dăncilă. Președintele PSD susţine că pe durata mandatului a făcut o mare greșeală politică. Este convins că asta a dus la ruptura sa de partid.

Viorica Dăncilă, despre cum a fost trădată de liderii PSD

Viorica Dăncilă i-a acuzat de trădare pe actualul președinte al PSD, Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, secretarul general PSD. Dăncilă şi-a motivat aceste acuzații ca fiind un demers în aflarea adevărului.

Marcel Ciolacu neagă tot şi spune că lucrurile s-au petrecut total diferit. Că nu a trădat-o nimeni pe Viorica Dănilă. Cea mai mare greșeală politică pe care a făcut-o este că s-a îndepărtat de partid.

„Fiecare dintre noi la un moment dat ieșim dintr-o anumită funcție. Noi hotărâm cumieșimm. Cea mai mare greșeală pe care a făcut-o doamna Dăncilă a fost când nu a mai luat deciziile politice cu oameni din interiorul partidului. În momentul în care te sfătuieşti cu oameni din afara partidului nu mai eşti conectat la partid. Doamna Dăncilă a luat o perioadă îndelungată decizii politice nu cu membrii de partid” a spus Marcel Ciolacu la Antena 3.

Viorica Dăncilă nu se oprește aici! Anunță dezvăluiri incredibile din interiorul PSD

„Pentru a răspunde curiozității prietenilor și neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărți-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Nițu.
Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD.
Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante”, a scris Viorica Dăncilă pe pagina sa de Facebook.

Accesează: