Evenimentul Zilei > Politica > Marcel Ciolacu: Iohannis nu mai e președintele României. S-a descalificat!
Marcel Ciolacu: Iohannis nu mai e președintele României. S-a descalificat!

Marcel Ciolacu: Iohannis nu mai e președintele României. S-a descalificat!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reacție dură, marți seara, după declarațiile făcute de Klaus Iohannis în cadrul unei conferințe de presă susținute la Palatul Cotroceni.

Iohannis nu mai e președintele României. S-a descalificat! Acoperă cel mai slab și corupt guvern din istoria României. Un guvern care a dus România pe 2 în Europa, dar la numărul morților din cauza Covid-19”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena3

„A dovedit exact ce este. Un agent electoral mincinos al partidului său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important: sănătatea și viața românilor”, a reacționat Marcel Ciolacu.

„Este o mare rușine că un președinte de țară coboară atât de jos încât își asumă pe față campania nesimțită pentru PNL! A dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important: sănătatea și viața românilor”, a scris Ciolacu, marți seara, pe contul Facebook.

Vă îndemn să votați pentru ca Iohannis să nu ne închidă în case după 6 decembrie!

„Un politruc care înjură non stop nu merită niciun răspuns. Dar vă îndemn pe toți cei cu bun simț, cu logică și ancorați în realitate, care vă simțiți jigniți de un astfel de personaj, să îi dăm mesajul corect pe 6 decembrie: să punem STOP unui an de haos și dezastru!”, a continuat Ciolacu.

„Vă îndemn să ieșiți din case pentru a trimite acasă acest guvern incompetent și corupt!
Vă îndemn să votați pentru ca Iohannis să nu ne închidă în case după 6 decembrie! Să nu ne fure Crăciunul, să nu ne fure și sărbătorile acestea!
Vă îndemn să votați pentru sănătatea voastră, pentru educația copiilor voștri, pentru pensiile voastre, pentru locurile de muncă!
Vă îndemn să votați pentru a ne lua viața înapoi!”, a postat Marcel Ciolacu.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE