Evenimentul Zilei > Monden > Un alt nume greu la alegeri! Vedeta a stat la închisoare şi are război cu primarul din Leicester
Un alt nume greu la alegeri! Vedeta a stat la închisoare şi are război cu primarul din Leicester

Un alt nume greu la alegeri! Vedeta a stat la închisoare şi are război cu primarul din Leicester

Din dorinţa de a schimba ceva în comunitatea din care face parte, celebrul cântăreţ Mark Morrison vrea să devină primar în Leicester, oraşul natal.

În prezent, urbea din Anglia este condusă de Sir Peter Soulsby, acuzat de autorul hitului Return Of The Mack (1996) că nu şi-a respectat promisiunile.

În acest context, Mark Morrison este decis să-l schimbe pe actualul primar Sir Peter Soulsby pentru că nu a susținut planul său de a deschide un studio de înregistrare pentru tineri.

Artistul R’n’B Mark îi acuză pe cei din consiliul local că nu au reușit să facă nimic pentru a-i îndepărta pe adolescenţi de episoadele sângeroase în care se folosesc armele albe.

Acuzaţii lansate pe Zoom

Într-un apel video pe Zoom, Mark Morrison a transmis că edilul a îngropat pur şi simplu aceste proiect, iar asta nu poate rămâne fără urmări.

„Dacă voi candida împotriva lui, câștig ușor. El a încercat să mă joace. M-a făcut să alerg prin oraș în căutarea unor clădiri.

M-am uitat la mai multe locuri şi în principal la cele de pe strada Granby. Am găsit câteva clădiri în Cartierul Cultural.

Clădirea ar trebui să fie în Cartierul Cultural pentru că eu fac parte din această cultural”, a punctat cântăreţul în vârstă de 48 ani.

Probleme cu legea pentru rapper

Morrison a spus că oameniii din consiliul local nu i-au dat niciun răspuns la o întrebare despre locurile unde ar fi putut fi amplasat studioul de înregistrări.

Vedeta a petrecut un an în închisoare pentru rolul avut într-o luptă din cauza căreia a murit un om.

„Sunt un tip de școală veche. Sunt mai degrabă genul care «ridică telefonul» și el este la fel (n.r. primarul).

Așa că l-am invitat la balconul meu pentru un ceai, care este sigur social. El a refuzat. Omul acesta trebuie să iasă din birou.

Mi-a arătat că nu este un om de cuvânt. Mă uit serios la candidatura la funcția de primar”, completat Morrison.

Sir Peter a spus că Morrison nu a participat la ședința Zoom și, de asemenea, nu este clar cum planul său va reduce criminalitatea.

Primarul laburist a spus că așteaptă cu nerăbdare să-l depăşească la viitoarele alegeri locale.

Alegeri locale din Marea Britanie au fost amânate pentru mai 2021 din cauza pandemiei de coronavirus.

sursa: dailystar.co.uk

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: