Un agent de poliție a lovit o femeie care traversa neregulamentar

Un agent de poliție a lovit o femeie care traversa neregulamentar Sursa Foto- Dreamstime

Un agent de poliție, care se „deplasa cu mașina pe raza municipiului Sfântu Gheorghe”, a lovit o femeie  care traversa strada printr-un loc nepermis. Este vorba despre o bătrână în vârstă de 76 de ani.

Un agent de poliție a lovit o femeie care traversa neregulamentar

Agentul de poliție a fost testat cu aparatul alcooltest pentru a se afla dacă a consumat alcool. Rezultatul a fost negativ, iar femeia a fost imediat transportată la spitalul din Sfântu Gheorghe. Din păcate, femeia în vârstă nu s-a asigurat atunci când s-a angajat în traversarea străzii și a fost lovită de mașina poliției.

„În dimineața zilei de 23 iunie, în jurul orei 09:45, o autospecială de poliție care se deplasa pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, ajunsă pe strada Jozsef Attila a surprins și accidentat o femeie de 76 de ani care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis”, a anunțat IPJ Covasna, cu privire la un agent de poliție care a lovit o femeie.

Un bărbat din Lupeni a tăiat cauciucurile unei mașini de polițieUn agent de poliție a lovit o femeie care traversa neregulamentar. Sursa foto: Arhiva EVZ

Ne puteți urmări și pe Google News

Polițistul este cercetat penal pentru vătămare din culpă

IPJ Covasna a mai anunțat s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. De asemenea, polițiștii continuă cercetările pentru a afla exact cum s-a petrecut incidentul.

„Agentul de poliție care conducea autospeciala a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul nu a indicat consumul de băuturi alcoolice. Ulterior, acestuia i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei”, se mai arată în comunicat.

Potrivit IPJ Covasna, a fost informat despre acest incident procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe.

„Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă, pentru a clarifica toate circumstanțele legate de producerea accidentului rutier, fiind informat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe”, se mai arată în comunicatul IPJ Covasna, potrivit mediafax.ro.