Ultimul dialog dintre Prințul Charles și tatăl său. Amintirile familiei regale despre ducele de Edinburg

Ultimul dialog dintre Prințul Charles și tatăl său. Amintirile familiei regale despre ducele de Edinburg

Un documentar difuzat de postul de televiziune BBC 1 dezvăluie unul dintre ultimele dialoguri dintre Prințul Charles și tatăl său, Prințul Philip.

Familia regală a decis să dezvăluie publicului larg, cele mai frumoase amintiri cu ducele de Edinburgh, în cadrul unui documentar intitulat „Prince Philip: The Royal Family Remembers”. Filmul va fi difuzat pe postul de televiziune BBC 1, miercuri seara.

Una dintre secvențe se referă la ultimul dialog pe care l-a purtat prințul de Wales, Charles, cu tatăl său. Acesta l-a sunat pe ducele de Edinburgh pe 8 aprilie și i-a vorbit despre planurile de a sărbători cea de-a 100-a aniversare a sa.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ultimul dialog al Prințului Charles cu tatăl său

Charles a trebuit să ridice vocea deoarece Prințul Philip nu auzea foarte bine

„Vorbim despre ziua ta de naștere! Și dacă va fi sau nu recepție!”, i-a transmis prințul Charles.

Replica lui Philip a fost în stilul său, haios, așa cum obișnuia:

„Ei bine, trebuie să fiu în viață pentru asta, nu-i așa?”

La care Charles a spus:

„Știam eu că vei spune asta!”

Mai mulți membri ai familiei regale vor apărea în documentar

Schimbul de replici dintre tată și fiu provine din „Prințul Philip: Familia Regală își amintește”, documentarul care va fi difuzat de televiziunea britanică miercuri seară. Filmul va prezenta și alți membri ai membri ai familiei regale, în vârstă, care deapănă amintiri despre viața lui Philip Mountbatten, regretatul soț al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Acesta s-a stins din viață, la vârsta de 99 de ani, pe 9 aprilie.

În film vor apărea și ceilalți copii ai cuplului regal, Edward, Anne și Andrew, pentru a-și împărtăși amintirile personale despre tatăl lor, după cum relatează publicația The Sun.

Prințul Philip a încetat din viață la 99 de ani

Philip, soțul și vechiul confident al reginei, a murit la vârsta de 99 de ani în aprilie. El a fost ofițer al Marinei Regale și veteran al celui de-al Doilea Război Mondial.

Obligat de protocol să rămână în umbra reginei, soția sa, a reușit să își croiască cu succes propriul rol în viața publică britanică. S-a implicat în rezolvarea problemelor sociale, fiind prezent peste tot acolo unde era nevoie de un reprezentant al familiei regale.

Și-a însoțit soția în peste 250 de vizite oficiale în străinătate, întâlnindu-se cu șefi de stat din întreaga lume.