Evenimentul Zilei > Monden > Situație neașteptată la Casa Regală britanică. Lilibet, fiica lui Meghan și Harry, nu se află pe lista moștenitorilor
Situație neașteptată la Casa Regală britanică. Lilibet, fiica lui Meghan și Harry, nu se află pe lista moștenitorilor

Situație neașteptată la Casa Regală britanică. Lilibet, fiica lui Meghan și Harry, nu se află pe lista moștenitorilor

Fiica Ducesei și Ducelui de Sussex nu se regăsește pe lista succesorilor Casei Regale britanice, de pe site-ul oficial al acesteia, nici după șapte săptămâni de la nașterea sa.

Situație neașteptată în Casa Regală britanică. Lilibet, fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry, absentează de pe lista succesorilor Casei Regale. Informația îi va revolta negreșit pe cei doi părinți ai fetiței, scrie presa internațională.

Chris Ship, unul dintre editorii aflați la Casa Regală, a transmis, sâmbătă, într-un podcast, că Meghan și Harry ar trebui să ceară explicații cu privire la situația în cauză. “Ar trebui să întrebe de ce durează atât de mult. Dar cred că o vor nota și pe Lilibet pe lista moștenitorilor. Au făcut-o și în cazul lui Archie. Cu siguranță o vor face și în acest caz”, s-a exprimat editorul Chris Ship.

Situația va deveni din ce în ce mai tensionată, mai ales după ce Prințul Charles a decis că nu vrea să-i recunoască dreptul la succesiune și nepotului său Archie. Acesta se află însă, pe lista moștenitorilor.

Harry și Meghan au luat foc atunci când au auzit despre decizia luată de prințul Charles

Charles, moștenitorul direct al tronului regal, nu vrea să-i recunoască dreptul la succesiune și nepotului său Archie, în contextul în care părinții săi au început un aprig război cu Casa Regală a Marii Britanii. Băiatul lui Harry și Meghan, în vârstă de doi ani, este, teoretic, al 7-lea pretendent la tron, însă nu va fi recunoscut în momentul în care Charles va deveni rege.

„Harry și Meghan mi-au spus că Archie nu va fi niciodată prinț, chiar și atunci când Charles va deveni rege”, a afirmat o sursă pentru thesun.co.uk. Charles i-a transmis de ceva vreme fiului său mai mic, Harry, că va schimba o prevedere a regalității, pentru a-l împiedică pe nepotul său să moștenească un titlu care ar fi fost dreptul său încă de la naștere.

Chiar dacă s-au retras din Casa Regală, Harry și Meghan nu au primit cu bucurie vestea dată de Prințul Charles, motiv pentru care jurnaliștii britanici sunt de părere că situația de față va genera un nou conflict.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News