Ultima gafă a președintelui Joe Biden care a stârnit râsul. Pe cine a numit „Prima doamnă”. Video

Ultima gafă a președintelui Joe Biden care a stârnit râsul. Pe cine a numit „Prima doamnă”. Video Sursa: Arhiva EVZ

Președintele Biden a comis o altă gafă, marți. El s-a referit la vicepreședintele Kamala Harris, numind-o „prima doamnă”. Filmarea deja circulă în mediul online occidental.

Joe Biden a făcut o confuzie sau o nouă gafă, în timp ce a observat că vicele Kamala Harris nu a fost cu el la un eveniment. Lipsa acesteia de la evenimentul de marți, 15 martie, de la Casa Albă, s-a produs din cauză că soțul ei, Doug Emhoff, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 în cursul acelei zilei.

Casa Albă a dezvăluit testul pozitiv al lui Emhoff chiar înainte de ora 18:00, ora programată a întâlnirii de la Casa Albă. Harris, care și-a petrecut ziua cu Biden înainte de anunț, a fost testat negativ.

Președintele Joe Biden  și prima doamnă Jill Biden au găzduit un eveniment cu prilejul Zilei Egalității de Salarizare, pentru a sărbători Luna istoriei femeilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Declarațiile lui Biden s-au concentrat pe progresul femeilor și a cerut egalitate de remunerare, promovând eforturile administrației sale de a reduce „diferența de salarii”.

Președintele semnase marți un ordin executiv pentru a promova eforturile de a obține egalitatea salarială, încurajând guvernul să ia în considerare interzicerea contractorilor federali să caute informații despre istoricul salarial anterior al candidaților.

Ce a spus Biden și cum a reacționat adevărata Primă doamnă a SUA

Președintele Joe Biden s-a referit în mod ciudat la vicepreședintele Kamala Harris drept „Prima doamnă”, relatează agențiile de presă și site-urile celor mai importante ziare și televiziuni din America.

„A existat o mică schimbare în aranjamentul despre cine este pe scenă, din cauză că soțul Primei doamne a contractat COVID”, a spus președintele Biden, conform unui videoclip postat pe Twitter.

Apoi, cineva de partea lui Biden pare să-l corecteze pe președinte, stârnind râsul celor prezenți.

Președintele încearcă să repare confuzia. "Sunt Joe Biden. Sunt soțul lui Jill Biden și sunt mândru de asta", a spus el.

Prima doamnă Jill Biden a vorbit și ea în timpul întrunirii, dar a ridicat din umeri la gafa soțului ei.