Joe Biden și soția sa, Jill, au trăit un moment penibil în direct. Președintele SUA s-a făcut că nu înțelege jignirea. VIDEO

Joe Biden și soția sa, Jill, au trăit un moment penibil în direct. Președintele SUA s-a făcut că nu înțelege jignirea. VIDEO sursa: Twitter

Președintele SUA, Joe Biden, a trăit un moment delicat alături de soția lui, Jill, în timp ce discutau la telefon cu un cetățean care a lansat o jignire cu perdea.

Un moment stânjenitor trăit de președintele Statelor Unite ale Americii (SUA), Joe Biden, în timpul unui apel telefonic în cadrul sărbătorii de Crăciun. Liderul de la Casa Albă și soţia sa, Jill, au respectat tradiţia de a discuta cu câteva persoane care apelează la o linie telefonică pentru a urma traseul lui Moş Crăciun, gestionat din 1955 de Comandamentul Nord-American de Apărare Aerospaţială (North American Aerospace Defense Command, NORAD).

Joe Biden și soția sa, Jill, puși într-o situație delicată în timpul unei convorbiri telefonice

În videoconferinţă de la Casa Albă, soții Biden fost puşi în legătură cu un bărbat care a spus că se numeşte Jared, tată a patru copii. După ce a discutat scurt cu copiii despre cadourile comandate şi i-a îndemnat să se culce înainte de miezul nopţii, Joe Biden a vorbit cu tatăl, subliniind că amândoi au un fiu pe nume Hunter.

Punând capăt discuţiei, preşedintele american i-a urat interlocutorului său „un Crăciun minunat”, care i-a răspuns „Vă doresc şi eu un Crăciun minunat, Crăciun fericit", înainte de a încheia cu cuvintele „Let's Go Brandon”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„+Let's Go Brandon+, sunt de acord”, a răspuns Joe Biden, fără altă reacţie la acea insultă codată care înseamnă de fapt de fapt „F**k Joe Biden”.

https://www.youtube.com/watch?v=H2BVFPz_WJc

Pe loc, nu a fost posibil să se stabilească dacă preşedintele a sesizat referinţa, dar Jill Biden, pe de altă parte, a râs jenat şi a dat de înţeles că a priceput aluzia. Fragmentul video al acestui schimb de replici a devenit viral pe reţelele de socializare, unii internauţi salutându-l pe preşedinte pentru că a rămas impasibil.

Un slogan care maschează o înjurătură

Cele trei cuvinte vin dintr-un interviu local cu un pilot de maşini de curse, Brandon Brown. Victorios într-o competiţie dintr-un circuit Nascar în Alabama, pilotul de 28 de ani a fost intervievat la 2 octombrie de o jurnalistă a NBC. Ridicând vocea pentru a acoperi zgomotul tot mai mare din tribună, femeia spune: „Puteţi auzi scandările mulţimii: Haide, Brandon! („Let's Go Brandon” - n.r.)”.

De fapt, se aude destul de clar că mulţimea scandează: „F**k Joe Biden!”.

Sloganul „Let's Go Brandon” a devenit un eufemism pentru a-l înjura pe Biden, fără a repeta cuvântul care începe cu litera F, cuvânt vulgar care ar trebui evitat în afar vorbirii vulgare.