Evenimentul Zilei > Actualitate > Tudor Chirilă I-A ATACAT DUR pe Grindeanu şi Dragnea. Artistul simte că SE PREGĂTEŞTE CEVA DE AMPLOARE la Palatul Victoria: „Probabil că SE VA IEŞI ÎN STRADĂ”
Tudor Chirilă I-A ATACAT DUR pe Grindeanu şi Dragnea. Artistul simte că SE PREGĂTEŞTE CEVA DE AMPLOARE la Palatul Victoria: „Probabil că SE VA IEŞI ÎN STRADĂ”

Tudor Chirilă I-A ATACAT DUR pe Grindeanu şi Dragnea. Artistul simte că SE PREGĂTEŞTE CEVA DE AMPLOARE la Palatul Victoria: „Probabil că SE VA IEŞI ÎN STRADĂ”

Tudor Chirilă i-a atacat dur pe Grindeanu şi Dragnea,

La puţin timp după ce reprezentanţii Ministerului Justiției au pus miercuri în dezbatere publică un proiect de ordonanță de urgență privind grațierea, Tudor Chirilă a reacţionat pe contul de Facebook.

Artistul este revoltat din cauza prevederilor conform cărora toate pedepsele sub 5 ani de ani închisoare vor fi grațiate, iar cei cu vârste de peste 60 ani și cu boli incurabile în fază terminală vor avea sentințele reduse la jumătate.

"Guvernul Grindragnea dă ordonanțe cu dedicație pentru Dragnea, de exemplu. Dar nu numai pentru el. Atâta vreme cât nu toți românii gândesc în tricouri, sticle de ulei și alte pomeni electorale probabil că se va ieși în stradă…", a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

De altfel, s-a şi creat un grup care organizează un miting de amploare pentru ora 18:00, în Piața Victoriei, împotriva grațierii (n.r. – detalii AICI).

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.