Trupul neînsuflețit a lui Petrică Mîțu Stoian a ajuns la Craiova! Primele imagini cu sicriul artistului

Trupul neînsuflețit a lui Petrică Mîțu Stoian a ajuns la Craiova! Primele imagini cu sicriul artistului

Moartea lui Petrică Mâțu Stoian a îndoliat întreaga România și a provocat un șoc în același timp. Nimeni nu se aștepta ca artistul să se stingă din viață, mai ales că în urmă cu puțin timp a fost invitat la o emisiune, unde părea extrem de energic.

Trupul neînsuflețit al artistului a sosit în urmă cu aproximativ o oră la Craiova și a fost depus la Ansamblul Maria Tănase. Apropiații și familia au întâmpinat mașina mortuară cu lacrimi, dar și cu un ropot de aplauze. Mașina mortuară în care a fost transportat trupul regretatului artist a fost albă, iar marea majoritate a persoanelor care l-au întâmpinat au fost îmbrăcate în costum popular. Fiul de suflet al cântărețului a fost și el prezent, însă a preferat să nu poarte port tradițional.

Printre cei care l-au întâmpinat pe Petrică Mîțu Stoian la Ansamblului Maria Tănase se numără și Niculina Stoican, directorul general al institutului. Artista se pare că este unul dintre motivele pentru care impresarul regretatului cântăreț este dezamăgit de depunerea trupului neînsuflețit aici. Conform informațiilor făcute de impresar, Ansamblul Folcloric nu era un loc unde Mîțu Stoian mergea cu drag.

„Niculina Stoican îl teroriza, îl umilea, nu s-a dus la un spectacol, i-a trimis adresă la primărie, primăria i-a tăiat ziua și mai multe altele și mi-a zis că nu mai suport. <<Nu vreau să o mai văd, nu suport să mă umilească ea>>. Nici mort nu-l lasă în pace, vrea să se răzbune pe mine și pe el. El a zis că nici sufletul nu-mi mai calcă la Ansamblul Maria Tănase. Cred că e ultimul lucru pe care nu și l-ar fi dorit, să fie dus la Ansamblul Maria Tănase...”, a declarat impresarul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa foto: Facebook Tony Poptamas

Primele imagini cu sicriul lui Petrică Mîțu Stoian

După ce trupul a fost depus la Ansamblul Maria Tănase, prima slujbă a început. Doi preoți au venit la căpătâiul artistului. Intrarea lui Mîțu Stoian a fost una demnă de un artist, apropiați veniți să îi aducă un ultim omagiu întâmpinându-l cu un ropot de aplauze, chiar dacă ochii le lăcrimau.

Persoane dragi cântărețului de muzică populară au venit să îl admire pentru ultima oară, iar doi preoți au sosit la Ansamblul Folcloric pentru a începe slujbele. La căpătâiul lui Petrică Mîțu Stoian a fost așezată o fotografie a lui, iar în imagini se poate vedea un buchet imens de flori și o coroană. Sicriul artistului a sosit complet acoperit, iar apoi a fost luat capacul.

Petrică Mîțu Stoian va fi condus pe ultimul drum miercuri.

Sursa foto: Facebook