TRUMP a dezvăluit „misterul” RĂZBOAIELOR NUCLEARE. Președintele SUA a explicat de la ce PORNESC astfel de „ALTERCAȚII”

TRUMP a dezvăluit „misterul” RĂZBOAIELOR NUCLEARE. Președintele SUA a explicat de la ce PORNESC astfel de „ALTERCAȚII”

Președintele SUA, Donald Trump, a dezvăluit tuturor principalul motiv de la care pornesc războaiele nucleare. Acesta a explicat că cel mai mare factor îl reprezintă semnele de slăbiciune arătate oponenților.

Donad Trump și-a început discursul din cadrul convenției NRA din Dallas, Texas, spunând că administrația precedentă „nu ar fi trebuit niciodată să facă o înțelegere cu Iranul, atât timp cât iranieni încă mai strigă „Moarte americanilor”.

De asemenea, președintele a mai subliniat și faptul că „John Kerry nu este cel mai bun negociator pe care l-a văzut America”, scrie Jpost.

Adresându-se mulțimii de de oameni din fața sa, Trump a întrebat: „Aveți idee ce conduce la un război nuclear? Vă spun eu. Slăbicunea ne va duce la un război nuclear”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vorbind și despre ultimele legi referitoare la uzul de arme, acesta a făcut o comparație mai inedită, spunând că „să interzici armele, deoarece sunt folosite de teroriști este ca și cum ai interzice mașinile pentru că unele au fost folosite de teroriști pentru a omorî oameni”.