Evenimentul Zilei > International > TRUMP a dezvăluit „misterul” RĂZBOAIELOR NUCLEARE. Președintele SUA a explicat de la ce PORNESC astfel de „ALTERCAȚII”
TRUMP a dezvăluit „misterul” RĂZBOAIELOR NUCLEARE. Președintele SUA a explicat de la ce PORNESC astfel de „ALTERCAȚII”

TRUMP a dezvăluit „misterul” RĂZBOAIELOR NUCLEARE. Președintele SUA a explicat de la ce PORNESC astfel de „ALTERCAȚII”

Președintele SUA, Donald Trump, a dezvăluit tuturor principalul motiv de la care pornesc războaiele nucleare. Acesta a explicat că cel mai mare factor îl reprezintă semnele de slăbiciune arătate oponenților.

Donad Trump și-a început discursul din cadrul convenției NRA din Dallas, Texas, spunând că administrația precedentă „nu ar fi trebuit niciodată să facă o înțelegere cu Iranul, atât timp cât iranieni încă mai strigă „Moarte americanilor”.

De asemenea, președintele a mai subliniat și faptul că „John Kerry nu este cel mai bun negociator pe care l-a văzut America”, scrie Jpost.

Adresându-se mulțimii de de oameni din fața sa, Trump a întrebat: „Aveți idee ce conduce la un război nuclear? Vă spun eu. Slăbicunea ne va duce la un război nuclear”.

Vorbind și despre ultimele legi referitoare la uzul de arme, acesta a făcut o comparație mai inedită, spunând că „să interzici armele, deoarece sunt folosite de teroriști este ca și cum ai interzice mașinile pentru că unele au fost folosite de teroriști pentru a omorî oameni”.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: