Evenimentul Zilei > Actualitate > Trei tâlhari periculoși care atacau doar noaptea au fost reținuți. Cum au căzut în plasa Poliției
Trei tâlhari periculoși care atacau doar noaptea au fost reținuți. Cum au căzut în plasa Poliției

Trei tâlhari periculoși care atacau doar noaptea au fost reținuți. Cum au căzut în plasa Poliției

Bucureștenii pot răsufla ușurați. Bărbații care își atacau victimele noaptea au ajuns în arest.

Ancheta a fost declanşată la data de 14 decembrie 2019, când poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că la data de 13 decembrie 2019, în jurul orei 22.00, a fost deposedat, prin violenţă fizică, de un rucsac, în care se aflau mai multe bunuri personale şi o sumă de bani, de către trei bărbaţi necunoscuţi, în timp ce se aflau în curtea imobilului său de domiciliu, în sectorul 1.

La aceeaşi dată poliţiştii au fost sesizaţi de către un alt bărbat, cu privire la faptul că în seara precedentă, în jurul orei 21.30, a fost deposedat de două telefoane mobile și suma de 500 lei, prin acte de violență, de către un bărbat necunoscut care a intrat în scara blocului după el, a venit din spate și l-a lovit.

”Cercetările au fost preluate de Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Sectorului 1, iar în urma investigaţiilor efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că ambele fapte au fost comise de aceleaşi persoane, fiind identificaţi totodată trei bărbaţi, cu vârste între 33 şi 42 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor menţionate. Cei în cauză au fost depistaţi şi conduşi pentru audieri la sediul subunităţii.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de tâlhărie calificată, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş şi ai Brigăzii pentru Transport Feroviar – Gara de Nord Bucureşti”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.