Evenimentul ZileiSportTransferul carierei pentru Valentin Mihăilă. Va încasa milioane

Transferul carierei pentru Valentin Mihăilă. Va încasa milioane

Transferul carierei pentru Valentin Mihăilă. Va încasa milioane
Puștanul de 19 ani de la ”U” Craiova, Valentin Mihăilă face transferul carierei. Se vehiculează o sumă cu nouă zerouri.

Silviu Bogdan, fost manager al centrului de juniori al Craiovei, susţine că Valentin Mihăilă a primit o ofertă serioasă de la un club din Europa. Oferta e în milioane de euro plus bonusuri.

”Un club important din Europa e gata să ofere minimum cinci milioane de euro pe Mihăilă. Iar oferta poate merge până la şapte milioane de euro. Dar, aşa cum îl ştiu pe Mihai Rotaru, el nu-i va da drumul! Cel puţin până la vară nu va pleca sigur”, a declarat Silviu Bogdan la Oltenia TV.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mihăilă este catalogat drept unul dintre cei mai în formă jucători din campionatul României. Elevul lui Victor Piţurcă a atras atenţia scouterilor echipelor din vestul Europei.

Performanţele sale din ultima perioadă au atras din nou atenţia celor de la Ajax Amsterdam, semifinalista de Liga Campionilor din sezonul trecut. În trecut, aceștia au mai avut discuții cu fortbalistul însă oferta de acum e cu adevărat serioasă. Presa din Olanda este cea care a confirmat demersul.

Joi seară, când Valentin Mihăila a marcat de trei ori în poarta Finlandei şi a contribuit la cel de-al patrulea gol, în partida din preliminariile Campionatului European de tineret, unde țara noastră s-a impus cu 4-1.

Sursa: Telekomsport.ro


Accesează: