Tragedie pe șosele. Doi tineri, morți într-un accident în Vâlcea

Tragedie pe șosele. Doi tineri, morți într-un accident în Vâlcea

Tragedie pe o șosea din județul Vâlcea, unde doi tineri și-au pierdut viața într-un accident de circulație. Mașina în care se aflau a intrat într-un alt vehicul parcat, din care a ricoșat într-un stâlp.

Un accident cumplit s-a produs noaptea trecută pe șosea, în localitatea Drăgoești, din județul Vâlcea. Doi tineri, unul de 22 de ani, iar al doilea de 15 ani, au murit. O fată în vârstă de 14 ani, pasageră în aceeași mașină, a fost rănită grav, la coloana vertebrală, și primește îngrijiri la spital.

Tragedie pe o șosea din Vâlcea

Accidentul rutier în care au murit cei doi tineri s-a produs pe un drum județean, DJ 678. Tânărul în vârstă de 22 de ani, din municipiul Drăgășani, conducea mașina care a intrat în coliziune cu alt vehicul oprit pe marginea străzii. Din cauza vitezei, impactul a fost foarte puternic, iar mașina a ricoșat într-un stâlp. A fost o adevărată tragedie.

În urma accidentului, șoferul a murit, la fel ca și un alt pasager, în vârstă de 15 ani. De asemenea, conform polițiștilor, o fată de 14 ani, aflată în vehicul cu cei doi a fost rănită gravă.

Ne puteți urmări și pe Google News

„În urma evenimentului rutier, din nefericire, a rezultat decesul conducătorului auto si a unui tânăr, de 15 ani, din municipiul Drăgășani, precum și rănirea unei minore, de 14 ani, din localitatea Cungrea, județul Olt. Cercetările sunt continuate de către polițiști, in cadrul unui dosar penal, sub supravegherea unui procuror, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au anunțat polițiștii din cadrul IPJ Vâlcea, după tragedie.

Autoritățile au intervenit cu o mașină de descarcerare

Pompierii vâlceni au ajuns în zona în care s-a produs această tragedie, în urma unui apel primit la numărul de urgență 112. Intervenția a presupus deplasarea a două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanțăSMURD. De asemenea, au mai fost solicitate și trei ambulanțe SAJ.

Echipajele operative sosite la locul intervenției au constatat că în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme și 3 ocupanți. Într-una dintre mașini se aflau cei doi tineri, încarcerați, inconștienți. Este vorba despre cei doi tineri morți în tragedie.

Echipele de descarcerare au scos victimele din resturile mașinii și le-au predat paramedicilor. Conform informațiilor furnizate de SMURD, cei doi tineri erau morți, astfel încât a fost decalrat decesul.

A treia persoană, fata de 14 ani, implicată în această tragedie a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Vâlcea. Adolescenta prezenta un traumatism la coloana vertebrală.

tragedie pe o sosea din Valcea

Sursa foto: ISU Valcea

Tragedie investigată de poliție

În acest caz, polițiștii de la serviciul rutier Vâlcea au preluat cercetările. Ancheta urmează să stabilească în ce condiții s-a produs această tragedie

A fost deschis un dosar penal sub supravegherea unui procuror, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.