Evenimentul Zilei > International > Tragedie într-o parcare din Italia. Un șofer român și-a călcat colegul de muncă
Tragedie într-o parcare din Italia. Un șofer român și-a călcat colegul de muncă

Tragedie într-o parcare din Italia. Un șofer român și-a călcat colegul de muncă

Un șofer român și-a ucis colegul de muncă, italian, într-un tragic accident, într-o parcare dintr-o localitate din Italia.

Un șofer român și-a călcat colegul de muncă, italian, cu camionul. Tragedia s-a petrecut într-o parcare din Italia, în localitatea Spresiano, provincia Treviso din regiunea Veneto. Victima acestui accident era în ultima sa zi de lucru.

Potrivit presei din Italia, care relatează despre tragedie, vineri după amiază, în jurul orei 18.00, cei doi șoferi au încheiat cursa în parcarea din Spresiano. După ce au schimbat câteva vorbe, s-au salutat, iar șoferul italian a coborât din cabina TIR-ului. El intenționa să se îndrepte spre mașina personală, ca să plece acasă.

La un moment dat, italianul s-ar fi oprit în faţa TIR-ului, chiar în timp ce românul, aflat la volan, a pornit camionul să plece, la rândul său. Fără să-și observe colegul, acesta a pornit mașina și a trecut peste colegul său de muncă. Sub greutatea mastodontului, șoferul Italian a murit pe loc, după cum relatează ilgazzettino.it.

Șoferul român a anunțat autoritățile care au intervenit de urgență la locul accidentului. La locul tragediei, relatează presa italiană, și-a făcut apariția un echipaj de ambulanță pentru a acorda primul ajutor victimei.

Românul nu și-a văzut colegul

Personalul medical a intervenit, însă nu a mai putut face nimic pentru a salva viața șoferului strivit. A fost zadarnic. Rănile pe care acesta le-a suferit au fost mult prea grave, astfel încât a murit chiar înainte de intervenția autorităților medicale.

De asemenea, la fața locului au intervenit în scurt timp și agenții de la poliția rutieră italiană care i-au luat primele declarații șoferului român. Aceștia l-au interogat ca să înțeleagă cum s-a petrecut dramaticul accident.

Românul a precizat că nu și-a observat colegul care s-a oprit în fața camionului său și a pornit.

„Ne-am salutat, a coborât din TIR și s-a dus spre trotuar. Eu am controlat oglinzile și am virat la dreapta. Nu mi-am dat seama că era în fața TIR-ului, nu aveam cum să-l văd”, le-a spus polițiștilor românul cu ochii în lacrimi, potrivit ilgazzettino.it.

 

sursa foto: www.ilgazzettino.it