Evenimentul ZileiSportTragedie în fotbalul românesc! A fost răpus de infarct în puterea vârstei

Tragedie în fotbalul românesc! A fost răpus de infarct în puterea vârstei

Tragedie în fotbalul românesc! A fost răpus de infarct în puterea vârstei
Un infarct i-a fost fatal unui fost fotbalist sârb, care a trecut și pe la Universitatea Craiova. Ex-atacantul, care avea și o selecție la națională, a murit la vârsta de 46 de ani.

Borislav Stevanovic, fost fotbalist sârb, care a evoluat și la Universitatea Craiova, în anul 2005, a murit la vârsta de 46 de ani, după ce a suferit un infarct. Cumplita veste a fost anunțată de fostele cluburi din Serbia, ale lui Stevanovici, dar și de presa din țara vecină.

Borislav Stevanovici, fotbalist care a trecut și pe la Universitatea Craiova, a murit din cauza unui infarct

„Fostul fotbalist al clubului nostru Borislav Bora Stevanovic a murit la vârsta de 46 de ani. A jucat pentru Radnicki din 1992 până în 1998 în 101 meciuri și a marcat 28 de goluri. Stevanovic a jucat un meci pentru naționala Iugoslaviei în 2001. Fotbal Club Radnički transmite sincere condoleanțe familiei” este anunţul clubului Radnicki Niş”, au anunțat oficialii clubului Radnicki Niş.

Borislav Stevanovic a fost atacant şi a trecut pe la formațiile Radnicki Niş, Zemun, BASK şi Rad Belgrad, în ţara natală, la Merida, în Spania, la Manfredonia, în Italia, la Wolfsburg, în Germania, dar și Universitatea Craiova, conform prosport.ro.

A avut o singură convocare la echipa națională, la un meci de referință

A jucat o dată în naționala Serbiei, în anul 2001, într-un amical cu Japonia, care a prilejuit și retragerea din activitate a legendarului Dragan Stojkovici. La Craiova, vârful sârb a ajuns în sezonul 2004 – 2005, dar nu a reușit să se impună și a jucat într-un singur meci. Sezonul respectiv avea să fie unul de coșmar pentru olteni, care aveau să retrogradeze pentru prima dată în istoria clubului. După acel dezastru, Universitatea Craiova i-a fost vândută de Dinel Staicu lui Adrian Mititelu.

Stevanovic a evoluat 60 de minute într-un meci pierdut de FC Universitatea cu 2-1 contra lui FC Argeş, disputat la Rm. Vâlcea, stadionul „Ion Oblemenco” fiind suspendat atunci, conform sursei citate.

Echipa din acel meci a Universității Craiova a fost următoarea: Guso – L. Dobre, Răchită, Papură, Bordeanu – Murgan (Schumacher), Pleşan, Luţu, Bundea – Stevanovic (Buhuş), Edu Magri (Drăgan).

 


Accesează: