Evenimentul Zilei > Social > TRAFICUL se desfăşoară cu DIFICULTATE pe mai multe drumuri importante. FENOMENUL care le dă bătăi de cap ŞOFERILOR
TRAFICUL se desfăşoară cu DIFICULTATE pe mai multe drumuri importante. FENOMENUL care le dă bătăi de cap ŞOFERILOR

TRAFICUL se desfăşoară cu DIFICULTATE pe mai multe drumuri importante. FENOMENUL care le dă bătăi de cap ŞOFERILOR

Condiţiile meteo nefavorabile au făcut ca traficul să se desfăşoare cu dificultate, şoferii fiind sfătuiţi să circule cu viteză redusă şi să păstreze distanţa regulamentară.

Din pricina condiţiilor meteo nefavorabile, circulația rutieră pe DN 67C Transalpina rămâne închisă pentru toate categoriile de autovehicule, între Rânca și Obârșia Lotrului.

La această oră circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, în condiţii de ceaţă densă, pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa şi A3 Bucureşti – Ploieşti pe foarte multe drumuri naţionale importante din ţară.

Fenomenul este semnalat pe arterele din judeţe precum: Vrancea, Galaţi, Brăila, Ialomiţa, Prahova, Călăraşi, Olt, Giurgiu, Ilfov şi în Capitală, informează INFOTRAFIC.

Circulaţia rutieră pe DN76 este închisă pe tronsoanele kilometrice 0+650 – 0+690 şi 2+415 – 2+480, în scopul lucrărilor de realizare a viaductului Autostrăzii A1 Lugoj – Deva.