Traficant de droguri prins în flagrant la Cluj. Rușine mai mare nu a putut păți

Traficant de droguri prins în flagrant la Cluj. Rușine mai mare nu a putut păți

Sâmbătă după masa, o acțiune în flagrant delict a polițiștilor de la Brigada de Crimă Organizată Cluj s-a soldat cu prinderea unui traficant de droguri.

Totul s-a petrecut în cartierul Grigorescu din Cluj Napoca. Traficantul a apărut în zona unde era așteptat de polițiștii de la Crimă Organizată, la bordul unui autoturism înmatriculat în județul Maramureș.

Surse judiciare susțin că a fost vorba despre o livrare controlată de droguri. Mai exact, un colaborator sub acoperire, autorizat să lucreze într-un dosar de trafic de droguri, a mers să se întâlnească cu traficantul de droguri. După ce a primit drogurile, polițiștii au intrat în scenă și l-au prins pe traficant. I-au pus cătușele, după care l-au percheziționat, numai că surpriză: de frică, traficantul a urinat pe el nemaiputându-se abține.

Bărbatul a fost dus la sediul Brigăzii de Crimă Organizată Cluj unde a fost audiat.

Ne puteți urmări și pe Google News

13 persoane duse la sediul DIICOT

Procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au făcut mai multe descinderi într-un dosar privind traficuld e droguri. Au fost efectuate șapte percheziții domiciliare, pe raza județelor Prahova, Mehedinți și Timiș, la locuințele unor persoane suspecte.

”În cursul lunii august 2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Ploiești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Ploieşti – Serviciul Antidrog au demarat cercetări față de o grupare infracțională formată din 8 persoane, specializată în cultivarea și traficul de cannabis, și care acționa pe raza județelor Prahova, Mehedinți și Timiș. Pentru documentarea activităţilor ilicite, au fost efectuate verificări şi investigaţii specifice în cooperare cu B.C.C.O. Timişoara, B.C.C.O. Craiova – S.C.C.O. Mehedinţi și I.J.P. Prahova, stabilindu-se faptul că 6 persoane din județele Timiș și Mehedinți au înființat o cultură de cannabis, o parte dintre droguri fiind vândute unui dealer din județul Prahova, care la rândul său comercializa substanţele ilicite către diferiţi consumatori şi dealeri de pe raza județului”, susține procurorii DIICOT.

Anterior perchezițiilor, în dimineața zilei de 29.08.2021, a fost efectuată o acțiune de prindere în flagrant pe raza județului Prahova, ocazie cu care unul dintre membrii grupării a fost depistat în timp ce deţinea cantitatea de aproximativ 250 grame cannabis destinată comercializării.

Cu ocazia perchezițiilor, a fost identificată o cultură de cannabis, fiind ridicate peste 200 plante de diferite dimesiuni, cultivate atât indoor, cât și outdoor, ghivece, lămpi de iluminat și alte ustensile pentru cultivarea cannabisului. De asemenea, au mai fost ridicate alte cantități de cannabis destinate comercializării (în total aproximativ 1 kilogram), precum diferite sume de bani.

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Ploiești, vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 13 persoane.