Dispariție neobișnuită, anunțată de un patron care oferă o recompensă de nu mai puțin de 50.000 de euro. Un tir încărcat cu televizoare a fost dat dispărut de proprietarul lui, care a făcut o sesizare la Poliție dar care a distribuit un anunț pe mai multe grupuri de Facebook.

Potrivit unor surse judiciare, patronul din Pitești ar fi încheiat un contract cu o societate din județul Dâmbovița pentru transportul unor televizoare, cu ajutorul unui tir, din localitatea Chiajna în Franța, scrie hotnews.ro.

Omul de afaceri a declarat că marfa nu a ajuns la destinație și a depus sesizare penală. El a anunțat că oferă și o recompensă de 50.000 de euro celor care pot da informații legate de ceea ce s-a întâmplat cu Tir-ul dar și cu televizoarele.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeș, Mădălina Epure, vineri au fost efectuate mai multe percheziții în județele Argeș șiDâmbovița, două persoane fiind reținute și mai multe bunuri ridicate.

O plângere a fost depusă și la Poliția Găești de către cel care oferă recompensă, el postând pe rețelele de socializate următorul anunț :

„Camionul care a încărcat şi a dispărut cu marfă de la Bucureşti este o SCANIA gri cabina mică, serie şasiu XLEG4X20005251399 cu vagon SCHWARZMULLER ,serie şasiu VAVSAP3386H230740 şi au nr de înmatriculare: DB 42 FAB / DB 12 BSA, aparţînînd firmei DENISA FULL HOUSE cu sediul în loc. Crângurile-Dâmboviţa. Marfă încarcă:TELEVIZOARE COLOR POLAROID. Rugăm membrii bursei şi pe oricine care poate da detalii despre maşînă sau marfă, sau văd maşină parcată, abandonată, vândută pe undeva să ne anunţe urgent. Mulţumesc”