Evenimentul Zilei > Politica > Timișorea extrădat pentru FRAUDE BANCARE la Berlin. Vezi cum SPĂLA BANII
Timișorea extrădat pentru FRAUDE BANCARE la Berlin. Vezi cum SPĂLA BANII

Timișorea extrădat pentru FRAUDE BANCARE la Berlin. Vezi cum SPĂLA BANII

Un bărbat de 29 de ani, din Timişoara, pe numele căruia autorităţile germane au emis un mandat european de arestare, va fi extrădat zilele următoare, după ce azi a fost prins de poliţiştii timişeni din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale pe raza localității Dudeștii Noi, în urma schimbului de date şi informaţii operative, prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R.

Gabriel Komlodi este căutat de autorităţile germane deoarece făcea parte dintr-o rețea de spălare de bani. pe numele lui era emis de câteva luni un mandat european de arestare. ”În perioada 8 – 12 aprilie 2013, cel în cauză, aflându-se în oraşul Berlin, din Germania, ar fi pus la dispoziţia unor terţe persoane contul său bancar, spre a-i fi transferate sume de bani provenite din activităţi ilegale, după care ar fi efectuat mai multe retrageri, majoritatea fondurilor fiind restituite depunătorilor, iar o parte îi revenea lui”, arată Poliția Timiș, prin intermediul unui comunicat de presă. Suma transferată în cele patru zile a ajuns la 100.000 de euro, fiind efectuate mai multe tranzacții în valoare de zeci de mii de euro fiecare, potrivit unor surse din rândul autorităților.
Komlodi va fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Timişoara pentru confirmarea mandatului european de arestare, ulterior fiind demarată procedura de extrădare.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News