Evenimentul Zilei > Sport > Informații de ultimă oră despre Tiger Woods. Care este verdictul medicilor
Informații de ultimă oră despre Tiger Woods. Care este verdictul medicilor

Informații de ultimă oră despre Tiger Woods. Care este verdictul medicilor

În urma accidentului în care a fost implicat, Tiger Woods a fost rănit la picioare. Acesta a fost supus unei interveniții chirurgicale, rănile nepunându-i viața în pericol.

Tiger Woods a fost rănit la picioare. Superstarul golfului profesionist Tiger Woods, 45 de ani, a suferit marţi dimineaţă „mai multe răni la picioare”, necesitând o intervenţie chirurgicală, după ce a ieşit de pe şosea şi s-a rostogolit de mai multe ori în timp ce circula, singur, la volanul maşinii sale în apropiere de Los Angeles, scriu mass media din SUA.

Jucătorul de golf era ”conştient” după accidentul care a avut loc în jurul orei 07.00, iar serviciile de urgenţă l-au extras din autovehicul cu ”răni grave la ambele picioare”, a declarat într-o conferinţă de presă un responsabil al pompierilor din Los Angeles, Daryl Osby.

Echipele de salvare au fost nevoite să folosească un instrument specialşi un topor pentru a-l scoate pe Tiger Woods din maşină. Ulterior, acesta a fost transportat la un spital din apropiere, a precizat Daryl Osby.

Într-un comunicat, agentul lui Tiger Woods a spus că sportivul ”a suferit răni multiple la picioare”. „Este în sala de operaţie chiar acum”, a spus Mark Steinberg la prânz.

Ce l-a determinat pe șofer să intre pe contrasens și să se prăbușească într-o râpă, nu foarte adâncă, rămâne deocamdată necunoscut.

Potrivit Los Angeles Times, sportivul s-a ales cu o gleznă distrusă şi fracturi la picioare, dintre care una multiplă.

Niciun alt autovehicul nu pare să fie implicat în accident, potrivit serviciilor șerifului din comitatul Los Angeles, care a deschis o anchetă pentru a elucida circumstanţele.

Şeriful Alex Villanueva a precizat că oamenii săi nu au găsit ”nicio dovadă” care să sugereze că Tiger Woods conducea sub influenţa drogurilor, medicamentelor sau alcoolului în momentul accidentului.

Tiger Woods a fost rănit la picioare. Donald Trump i-a transmis un mesaj de susținere

Cu toate că încă este blocat pe rețelele sociale, fostul președite Donald Trump a ținut să îi transmită un mesaj de susținere superstarului.

„Fă-te bine curând, Tiger. Ești un adevărat campion!”, a transmis purtătorul de cuvânt a lui Donald Trump.

Justin Thomas, unul dintre prietenii lui Woods, a spus: „Mi s-a strâns stomacul, mi-e rău. Mă doare când unul dintre cei mai apropiați prieteni ai mei au un accident. Sper doar să fie bine”, scrie Rețete și Vedete.