Evenimentul Zilei > Actualitate > Ambulanță împlicată în accident. O asistentă a fost rănită! Circulația este oprită în zona Colentina. FOTO
Ambulanță împlicată în accident. O asistentă a fost rănită! Circulația este oprită în zona Colentina. FOTO

Ambulanță împlicată în accident. O asistentă a fost rănită! Circulația este oprită în zona Colentina. FOTO

Ambulanță împlicată în accident. O asistentă a fost rănită ușor si transportata la spital. Tramvaiele au fost blocate pe ambele sensuri. Totul s-a petrecut între Doamna Ghica și Șoseaua Colentina.
Ambulanță împlicată în accident. O asistentă a fost rănită ușor si transportata la spital. Tramvaiele au fost blocate pe ambele sensuri.
A ambulanță a fost implicată într-un accident cu un alt vehicul, în București, la intersecția dintre Doamna Ghica și Șoseaua Colentina.

Potrivit informaţiilor de la faţa locului, ambulanța a fost implicată într-un accident produs la intersecția dintre Strada Doamna Ghica și Șoseaua Colentina. În accident, asistenta medicală a fost rănită ușor. Mai mult, calea de rulare a tramvaielor a fost blocată pe ambele sensuri de mers în zona respectivă.

Din datele prezentate până acum asistenta  a suferit un traumatism la picioare și a fost dusă pentru investigații la Spitalul Floreasca.

accident ambulanta 1

Ambulanță împlicată în accident. Apelul la 112 a venit în jurul orei 10:40.

În aceste momente politia rutieră cerceteaza cauzele accidentului. Conducătorii auto au fost testați, rezultatul testării fiind zero.

Potrivit polițiștilor, în jurul orei 10:40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția dintre Strada Doamna Ghica și Șoseaua Colentina. În accident au fost implicate o ambulanță și un autovehicul.
În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a asistentei de pe ambulanță, aceasta fiind transportată la Spitalul Floreasca.

Calea de rulare a tramvaielor este blocată în ambele sensuri. Conducătorii auto au fost testați, rezultatul testării fiind zero.

În prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și condițiilor producerii evenimentului rutier.

De menţionat că autospeciala de la Serviciul de Ambulanță București se deplasa către o urgență. Aceasta a fost lovită de o altă maşină la o intersecţie pe şinele de tramvai.

Ştire în curs de actualizare.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.