Evenimentul Zilei > Social > Testul Bosch poate depista probe pozitive COVID-19 în mai puțin de 30 de minute
Testul Bosch poate depista probe pozitive COVID-19 în mai puțin de 30 de minute

Testul Bosch poate depista probe pozitive COVID-19 în mai puțin de 30 de minute

Test rapid Bosch Covid-19. Tehnologia vine în ajutorul sănătății. Testul rapid Bosch poate depista probele pozitive COVID-19 în mai puțin de 30 de minute.

Test rapid Bosch Covid-19. Testul rapid Bosch pentru coronavirus poate depista, în prezent, probele pozitive în mai puțin de 30 de minute. Testul are la bază un software avansat care vine în folosul sănătății.

Testul rapid PCR poate analiza 5 probe în 39 de minute

Testul PCR pentru coronavirus, bazat pe tehnologie inovatoare Bosch, oferă rezultate foarte rapide: laboratoarele, cabinetele medicilor, azilele de bătrâni și spitalele pot analiza simultan 5 probe în 39 de minute – tehnică literalmente „pentru o viață”. Datorită software-ului îmbunătățit, probele pozitive pot fi detectate chiar și în mai puțin de 30 de minute. Dezvoltarea sistemului Vivalytic, care include un dispozitiv de analiză și cartușe de testare, a rezultat în urma unei colaborări de lungă durată între cercetarea corporativă Bosch și ingineria avansată, Bosch Healthcare Solutions și Spitalul Robert Bosch.

Un test Bosch poate depista probe pozitive COVID-19 în mai puțin de 30 de minute

Camerele de securitate Bosch pot ajuta, în egală măsură, la combaterea virusului. Inteligența artificială le permite să execute o gamă largă de aplicații. O nouă soluție de cameră cu analiză video inteligentă integrată măsoară temperatura corpului fără contact, în mod anonim. Gradul de precizie este foarte ridicat – cu o abatere maximă de jumătate de grad. Camerele video permit detectarea numărului de persoane dintr-un magazin și verificarea conformității cu restricțiile privind coronavirusul. Această platformă a fost distinsă cu Premiul pentru Inovație CES® 2021.

Ce spune compania de testul Bosch

„Bosch îmbină inteligența artificială și conectivitatea pentru a forma AIoT, care ne ajută să îmbunătățim eficiența energetică și să combatem coronavirusul. AIoT oferă un potențial enorm. Deja valorificăm acest potențial”, a declarat Michael Bolle, membru în consiliului de administrație al companiei. Prin sloganul „Sustenabil #LikeABosch,” compania va prezenta soluții inteligente și sustenabile pentru sănătate, viață și mobilitate la târgul virtual de tehnologie CES 2021.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de peste 25 de ani şi numără peste 8.000 de angajaţi. În 2019, a înregistrat un volum de vânzări de 436 milioane de euro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.