Un tânăr din Vâlcea a fost sechestrat de trei bărbați pentru că nu și-ar fi achitat datoria. Cei trei vinovați au fost reținuți de autorități și urmează să fie prezentați în față instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Aceștia sunt cercetați pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ Vâlcea).

Cercetările în dosar sunt efectuate de poliţişti de la Secţia 7 Poliţie Rurală Măldăreşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.

Sechestrat pe timp de noapte

Incidentul s-ar fi produs în noaptea de 30 martie, pe un islaz din comuna Popeşti.

“La data de 31 martie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr de 19 ani din Popeşti, cu privire la faptul că, în noaptea de 30 martie a.c., ar fi fost sechestrat şi agresat fizic de către mai mulţi tineri, din cauza unor datorii. În fapt, victima s-ar fi întâlnit în comună cu una dintre persoanele bănuite, acesta cerându-i să meargă pe un islaz, pentru a discuta despre o datorie. În locul respectiv, se aflau alţi trei bărbaţi, care l-ar fi imobilizat, aplicându-i apoi mai multe lovituri, după care i-ar fi dat drumul”, se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.

Cei patru bărbaţi cercetaţi în cauză pentru lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe, cât şi instigare la comiterea acestor fapte, au vârste între 20 şi 22 de ani.