Evenimentul Zilei > Actualitate > Amendă usturătoare pentru un șofer teribilist. Dat de gol chiar de prieteni
Amendă usturătoare pentru un șofer teribilist. Dat de gol chiar de prieteni

Amendă usturătoare pentru un șofer teribilist. Dat de gol chiar de prieteni

Un tânăr din Botoșani a primit o amendă usturătoare după ce a făcut drifturi în parcarea unui supermarket. Acesta a fost dat gol de prietenii săi.

După ce a făcut drifturi în parcarea unui supermarket, un tânăr din Botoșani a primit o amendă usturătoare. Acesta a fost dat de gol chiar de prietenii săi care au postat o filmare pe rețele sociale. Filmarea a fost văzută şi de polițiști iar aceștia au reușit să îl identifice pe șoferul teribilist.

Tânăr din Botoșani a primit o amendă usturătoare după ce a făcut drifturi în parcarea unui supermarket. Amendă usturătoare

Tânărul șofer, în vârstă de 21 de ani, a prmit o amendă în valoare de 3.200 de lei pentru „neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, lipsa documente personale şi ale autovehiculului şi pentru faptul că avea aplicate pe geamurile autoturismului folii neomologate”.

„Polițiștii au observat in parcarea unui supermarket din municipiu, un autoturism care efectua derapaje controlate. A fost stabilită identitatea conducătorului auto în persoana unui tânăr de 21 de ani din municipiul Botoșani”, au declarat reprezentanții Poliției, potrivit Botosaninews.

În urma unui accident rutier, 5 persoane au fost rănite în Botoșani

Cinci persoane, dintre care una minoră, au fost transportate la spital, după ce au fost rănite în urma unui accident rutier produs duminică după-amiază pe drumul european 58, care face legătura între municipiile Botoşani şi Suceava, pe raza localităţii Baisa.

Cele cinci victime se aflau într-un autoturism al cărui şofer a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat într-o râpă, la marginea unei păduri. Autoturismul a lovit violent mai mulţi copaci.

La faţa locului au ajuns trei autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, dintre care una cu apă şi spumă, una de descarcerare şi o ambulanţă SMURD-TIM.

Primele informaţii transmise către 112 arătau că una dintre victime este încarcerată, însă aceasta a fost scoasă din maşină înainte de sosirea pompierilor.

Cele cinci persoane sunt din Suceava şi fac parte din aceeaşi familie.

CITEȘTE ȘI Vești proaste despre actorul Ion Dichiseanu. Mesaj emoționant pe rețele sociale