Evenimentul Zilei > EVZ Special > Epidemie de petreceri de fițe în Capitală. Cine sunt vedetele evacuate și amendate
Epidemie de petreceri de fițe în Capitală. Cine sunt vedetele evacuate și amendate

Epidemie de petreceri de fițe în Capitală. Cine sunt vedetele evacuate și amendate

Vedetele nu fac rabat de la distracție nici măcar în pandemie. Sâmbătă seara, Bianca Drăgușanu, Delia, Antonia și Alex Velea, dar și alte vedete au avut parte de distracție, însă li s-a tăiat cheful. La propriu.

Vedete amendate în pandemie! O petrecere într-un restaurant de lux din Capitală a fost întreruptă de polițiști și de jandarmi pentru că s-a prelungit după ora 23.00, încălcând restricțiile.

Vedete amendate în pandemie! Bianca Drăgușanu a dansat de-a rupt pe melodiile lui Adi Minune

O petrecere la care participau mai multe vedete a fost spartă, sâmbătă seara, de poliţiştii din Capitală, arată Antena 3. Polițiștii au descins la un local de lux, acolo unde mai multe vedete participau la un botez de fiţe.

Un videoclip filmat de starleta Bianca Drăgușanu arată cheful în care s-a dansat frenetic pe melodiile cântate de Adrian Minune. Așa cum se vede din clipul Biancăi, ea şi Adi Minune au sfidat fără rezerve regulile pandemiei. Participanții și organizatorii petrecerii au fost amendați. Musafirii au fost evident nemulțumiți că polițiștii le-au întrerupt distracția. Însă au de unde plăti, deci se laudă că amenzile nu-i afectează prea mult.

Adrian Minune a făcut atmosferă la cheful de la hotelul de lux. După cum se vede în imagini, măștile au fost rare, iar distanțarea absentă. Petrecerea a continuat și după ora 23.00, dar a fost spartă de polițiști. Amenzile în astfel de situații se încadrează între 500 și 1.000 de lei pentru participanții la petrecere și de aproximativ 10.000 de lei pentru organizatori.

Și Antoniei, Deliei și lui Alex Velea li s-a luat cheful

Nici Antonia, Alex Velea sau Puya nu s-au putut distra până dimineață. Polițiștii au descins la 2 noaptea în clubul în care petreceau aceștia, după un apel la 112.

Când au intrat în club, oamenii legii au găsit 32 de persoane. Toți au fost legitimați și scoși afară, apoi au primit amenzi pentru că nu respectă restricțiile. Puya, Antonia și Alex Velea trebuie să plătească fiecare câte 500 de lei, iar organizatorul petrecerii va plăti 2000 de lei amendă. Şi Delia a petrecut seara trecută. Artista a împlinit 39 de ani și s-a distrat în stilul caracteristic, alături de prietenii ei.