A fost scandal duminică noapte, în cartierul Micro 6 din Hunedoara. Mai multe persoane certate cu legea au încins o petrecere de proporții, fără să respecte măsurile impuse de pandemie și încălcând liniștea și ordinea publică. Ceilalți locatari au fost deranjați de zgomote, iar poliția a ajuns la fața locului, după un apel la numărul 112.

Petrecerea s-a încheiat odată cu descinderea forțelor de ordine, care încearcă să identifice cât maimulte persoane care au participat la bairam, pentru a aplica amenzi.

În luna aprilie, în cartierul hunedorean Micro 6 a izbucnit un scandal de proporții între mai mulți locuitori și polițiști. Agenții au scos armele, pentru a se apăra, nu au tras și au plecat sub o ploaie de pietre aruncate de oamenii nemulțumiți.

„Trei dintre persoanele care au luat parte la aceste incidente au fost reținute și conduse la sediul Poliției, urmând a fi audiate cu privire la comiterea infracțiunilor de ultraj tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Polițiștii efectuau un control și au identificat un hunedorean sub influență băuturilor alcoolice și care nu avea documente. El a fost introdus în autospecială de poliție pentru că era deosebit de violent, moment în care cei aflați la față locului s-au manifestat violent.

Trei dintre persoane au fost conduse la sediu pentru a fi audiate pentru ultraj, distrugere și tulburarea liniștii publice. Situația a revenit la normal, în zona sunt forțe de poliție și jandarmi”, anunțau la vremea respectivă reprezentanții Poliției din Hunedoara, care mai anunțau că

„În timp ce verificau respectarea prevederilor ordonanţelor militare, echipajele de poliţie au identificat o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, care nu avea asupra sa documentele prevăzute de lege şi, mai mult decât atât, era recalcitrantă. Imediat după acest moment, poliţiştii au fost atacaţi cu pietre şi alte obiecte contondente de mai multe persoane din respectivul cartier, rude şi cunoscuţi ai bărbatului care era legitimat de poliţie.”