Evenimentul Zilei > Monden > Ce relație are Bianca Drăgușanu cu „soacra” Bădălău
Ce relație are Bianca Drăgușanu cu „soacra” Bădălău

Ce relație are Bianca Drăgușanu cu „soacra” Bădălău

Bianca Drăgușanu este în culmea fericirii de când e cu fostul Claudiei Pătrășcanu. Și o lingușește și pe mama lui Gabi Bădălău. Care este reacția fostei soții.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Bianca Drăgușanu are o relație cu fiul baronului PSD Bădălău. Cei doi pare că sunt în culmea fericirii și, mai mult decât atât, ar urma să se și căsătorească. Între timp, Bianca Drăgușanu o lingușește pe mama lui Gabi Bădălău.

Surse foarte foarte credibile afirmă faptul că Bianca Drăgușanu a fost cerută în căsătorie de Gabi Bădălău. De asemenea, Bianca însăși a afirmat că va urma să se căsătorească pentru a treia oară. Și de această dată va fi cu noroc. Acest lucru se va întâmpla, desigur, după ce se va pronunța divorțul lui Gabi Bădălău de Claudia Pătrășcanu. Nu sunt vorbe întâmplătoare, nu sunt zvonuri, sunt surse din anturajul celor doi”, a arătat reporterul Xtra Night Show, la Antena Stars.

Ce relație are Bianca Drăgușanu cu „soacraBădălău

În ultimul mesaj postat pe Instagram, Bianca Drăgușanu vorbea despre importanța mamelor. ”Un bărbat care își tratează femeia ca pe o prințesă este o dovadă că a fost născut și crescut în mâinile unei regine”, a fost mesajul Biancăi. Imediat, presa a tradus  aceste cuvinte ca fiind adresate mamei lui Gabi Bădălău.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete