Evenimentul Zilei > Monden > Vești proaste despre actorul Ion Dichiseanu. Mesaj emoționant pe rețele sociale
Vești proaste despre actorul Ion Dichiseanu. Mesaj emoționant pe rețele sociale

Vești proaste despre actorul Ion Dichiseanu. Mesaj emoționant pe rețele sociale

Actorul Ion Dichiseanu se află în stare gravă. Fiica acestuia a transmis un mesaj emoționant pe rețele sociale.

Actorul Ion Dichiseanu se află în stare gravă, iar toți prietenii și familia artistului se roagă pentru ca acesta să se însănătoșească. Actorul a ajuns la spital din cauza unei investigații făcute greșit la o clinică privată.

Fiica îndrăgitului actor a postat un mesaj emoționant pe rețele sociale.

„Tata iubește natura, iubește florile, iubește animalele (chiar dacă a fost la 2 mm de paralizie din cauza unei căderi de pe un cal), iubește oamenii (chiar dacă din cauza unora se luptă acum), iubește viața.

Luptătorul meu trebuie să vină acasă! #celmaibuntaticdinlume #vinotatasanatosacasa #tatateiubesc #intoatevietileimidorescsaimifiitata”, a scris Ioana Dichiseanu, într-un mesaj postat pe Facebook.

Actorul Ion Dichiseanu se află în stare gravă. Fiica artistului susține că starea sa de sănătate nu are legătură cu infectarea cu COVID

În urmă cu câteva zile, fiica artistului a mărturisit că acesta a ajuns din nou pe mâinile medicilor, dar că starea sa de sănătate nu are nicio legătură cu infectarea cu COVID.

„Este adevărat că tata trece din nou printr-o cumpană. Nu a avut nici data trecută, nici acum, legatură cu SARS-CoV-2. Totul este din cauza unei investigaţii făcute greşit, la începutul lunii decembrie, la o clinica privată, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun.

Ştiu că pentru el, cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Aşa că va rog să ne îndreptăm gândurile şi rugăciunile pentru ca tata să vină cu bine acasă. Doamne ajută!”, a scris ea pe Facebook.

În urmă cu o săptămână, Jurnalista Adina Angelescu a făcut precizări, la Antena3, despre starea delicată în care se află îndrăgitul actor.

„Se află internat la spitalul Floreasca la terapie intensivă. Medicii îl monitorizează în permanentă mai ales că la începutul lunii, știm foarte bine, în data de cinci ianuarie a fost externat în urma unei pneumonii severe.

În urmă cu câteva zile un apel la 112, un puseu  puternic cardiac şi maestrul Dichiseanu a ajuns iarăși la terapie intensivă. Vom vedea ce se întâmplă zilele următoare, pentru că se pare că este vorba tot de niște afecțiuni pulmonare, plămânul suferă în continuare, pe lângă acestea ar fi vorba si de afecțiunii cardiace”, a spus jurnalista Adina Anghelescu.