Evenimentul Zilei > Social > Ion Dichiseanu a ajuns de urgență la spital. Actorul se confruntă cu afecțiuni grave
Ion Dichiseanu a ajuns de urgență la spital. Actorul se confruntă cu afecțiuni grave

Ion Dichiseanu a ajuns de urgență la spital. Actorul se confruntă cu afecțiuni grave

Actorul Ion Dichiseanu a ajuns de urgență la spital, cu afecțiuni pulmonare, starea de sănătate a acestuia fiind extrem de delicată.

Actorul Ion Dichiseanu se confruntă cu grave afecțiuni pulmonare. Jurnalista Adina Angelescu a făcut precizări, la Antena3, despre starea delicată în care se află îndrăgitul actor.

Recent, actorul Ion Dichiseanu, în vârstă de 87 de ani, a avut o pneumonie severă din cauza imunității scăzute. Acesta trece din nou prin momente cumplite, actorul ajungând din nou la spital în stare gravă.

„Se află internat la spitalul Floreasca la terapie intensivă. Medicii îl monitorizează în permanentă mai ales că la începutul lunii, știm foarte bine, în data de cinci ianuarie a fost externat în urma unei pneumonii severe.

În urmă cu câteva zile un apel la 112, un puseu  puternic cardiac şi maestrul Dichiseanu a ajuns iarăși la terapie intensivă. Vom vedea ce se întâmplă zilele următoare, pentru că se pare că este vorba tot de niște afecțiuni pulmonare, plămânul suferă în continuare, pe lângă acestea ar fi vorba si de afecțiunii cardiace”, a spus jurnalista Adina Anghelescu.

Ion Dichiseanu se confruntă cu grave afecțiuni pulmonare. „Rugăciunile aduc miracole”

„Familia la ora actuală, roagă pe toți cei care îl îndrăgesc să se roage pentru că maestrul Dichiseanu așa a și scris pe Facebook, că este o minune că s-a vindecat atunci și că rugăciunile aduc miracole”, a spus Adina Anghelescu la Antena 3.

În urmă cu o lună, maestrul Ion Dichiseanu, a fost externat după două săptămâni petrecute la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca. După ce a în mijlocul familie, actorul Pentru EvZ marele actor a dat singura declarație.

„Mulțumesc medicilor care au avut grija de mine și, desigur, bunului Dumnezeu că nu m-a părasit. Lui îi datorez întreaga mea viața! Și mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis gândurile lor bune”, a declarat, în exclusivitate pentru EvZ, maestrul Ion Dichiseanu.

Ion Dichiseanu s-a născut pe 20 octombrie 1933, la Adjud. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, Facultatea de Teatru din București în 1959.

Fiind student la Politehnică a fost îndrumat spre actorie de către nepoata lui George Vraca. După absolvire, a plecat cu toată promoția la Teatrul din Botoșani.

Este cunoscut datorită activității sale artistice în cadrul Teatrului Nottara, precum și pentru numeroasele roluri care l-au consacrat în cinematografie, teatru de televiziune și teatru radiofonic.