Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident grav la Circul Metropolitan! A ajuns de urgență la spital. A intrat în comă
Accident grav la Circul Metropolitan! A ajuns de urgență la spital. A intrat în comă

Accident grav la Circul Metropolitan! A ajuns de urgență la spital. A intrat în comă

Accident grav la Circul Metropolitan! Un acrobat a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a rănit în timpul unor repetiții.

Vineri după-amiază, un accident grav s-a produs la Circul Metropolitan.

Un acrobat a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce a căzut în timpul unor repetiții. Acesta a căzut direct în cap de la 7 metri, în timp ce încerca să execute un exercițiu foarte periculos.

Accident grav la Circul Metropolitan. Acrobatul, în comă

Are traumatism cranio-cerebral. Este intubat. Starea lui este foarte grava. Acrobatul se află în comă, anunță Antena 3.

Acrobatul a căzut în timp ce executa „Roata Morții”, unul dintre cele mai periculoase exerciții.

Un incident similar a avut loc în urmă cu aproximativ patru ani, când un acrobat a căzut de la 5 metri, în timpul unui spectacol.

La momentul respectiv, spectatorii au crezut inițial că totul face parte din numărul de acrobație. Au realizat că s-a întâmplat ceva grav după ce acrobații din scenă au mers repede spre colegul lor să-l ajute. Semnase pe proprie răspundere că nu vrea plasă de protecție. Din fericire, acrobatul a scăpat cu viață.

Circul Metropolitan, transformat în centru de vaccinare

Două centre cu 14 puncte de vaccinare împotriva COVID19 vor fi amenajate în Capitală, în cadrul Circului Metropolitan. În total în România sunt 583 de centre de vaccinare anti-COVID.

Funcționarea acestora va fi asigurată de Administrația Spitalelor.

Fiecare centru de vaccinare va avea spații pentru primirea pacienților și pentru triere. Nu va fi permis accesul persoanelor a căror temperatură corporală trece de 37,3 grade Celsius. Va exista un spațiu în care cei imunizați vor aștepta 15 minute, pentru monitorizarea eventualelor efecte adverse

Vaccinarea se va realiza pe bază de programare, pentru a evita aglomeraţia. Programările se pot face online, telefonic, prin medicul de familie sau prin intermediul direcţiei de asistenţă socială.

CITEȘTE ȘI Independența Scoției, sub semnul întrebării. Judecătorii le-au dat o lovitură năucitoare

CITEȘTE ȘI Bombă politică sau diversiune: Berbeceanu, susținut de USR – Plus?!