Evenimentul Zilei > Monden > Super-hamburgerul cu circuit închis! Rețeta secretă care a vrăjit milioane de fani
Super-hamburgerul cu circuit închis! Rețeta secretă care a vrăjit milioane de fani

Super-hamburgerul cu circuit închis! Rețeta secretă care a vrăjit milioane de fani

Nimeni nu știa, până acum, de rețetele „cu circuit închis” ale celebrului lanț de restaurante fast-food. Dar acum rețeta specială s-a scurs spre presă.

Un angajat al unui celebru lanț de restaurante a descoperit o inedită rețetă de burger de pui, care este disponibilă exclusiv angajaților acestuia. Însă fanii se dau în vânt după acest burger de o savoare fără egal, pe cât de simplu ca preparare, pe atât de savuros.

Angajatul lanțului de fast food McDonald’s a dezvăluit rețeța creată după o idee proprie a unui hamburger-minune, din carne de pui și cartofi prăjiți, care este rezervată doar colegilor săi. Acesta a postat pe rețeaua Tik Tok un mesaj care relevă faptul că angajații gigantului american sunt liberi să își prepare propriile rețete delicioase în restaurantele unde sunt angajați.

O politică de comunicare internă care, se pare, este eficientă și față de relația companiei cu milioanele de fani din lumea întreagă.

Atât de simplu

Angajata McDonald’s, al cărei nume nu a fost făcut public, și-a împărtășit combinația favorită a ingredientelor pe care le-a gândit pentru rețeta sa personală într-un video devenit viral, care a fost vizualizat de la data postării de milioane de ori. Clipul video arată mai întâi cum chifla este preparată pe toaster înaintea adăugării unui strat de maioneză și a unei felii de bacon.

Apo aceasta adaugă mai multe straturi de cartofi prăjiți peste care așează un file de pui, urmat de încă un strat de cartofi prăjiți, deasupra cărora a așezat și ultima chiflă.

Ca mesaj al postării video, creativa angajată a adăugat mesajul: „Iată ceea ce servesc întotdeauna la micul dejun”. În acest clip, ea își ilustrează propria rețetă cu întregul proces menționat: adaugă maioneză, bacon și cartofi prăjiți în interiorul unei chifle prăjite. Apoi urmează straturile de carne de pui, iar la final un al doilea strat de cartofi prăjiți ca o notă de final a deliciosului preparat.

De la postarea respectivă, următorii angajatei de la fast food au luat-o pur și simplu razna, mulți dintre ei fiind disperați să încerce rețeta pe cont propriu și potrivit talentelor gastronomice proprii.

Unul dintre comentatori a cerut în mod explicit ca rețeta să fie inclusă în meniul oficial al McDonald’s. “Să intre în meniu!”, îndeamnă acesta. “Interiorul burgerului la nivelul următor”, amintește un alt comentariu, iar un al treilea comentator anunță: „Cu siguranță, voi încerca asta!“

Sursa: The Sun

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: