A doua ediție Univibes va avea loc pe 2 octombrie, începând cu ora 18,00 la Universitatea de Vest din Timișoara, pe bulevardul Vasile Pârvan la nr. 4.  ”Vom serba începutul de an universitar într-un mod inedit. Univibes este singurul festival de acest gen din România, evenimentele având loc în spațiile interioare și exterioare ale universității. Pe cele patru scene vor performa artiști de diferite genuri muzicale din scena muzicii locale și internaționale. Anul acesta accesul va fi complet liber pentru toată lumea. Am renunțat la garduri! OSUT și UVT face cadou o mare petrecere nu numai studenților, ci și întregului oraș Timișoara. Va fi ultimul mare party al acestei veri și în același timp începutul anului universitar”, transmit organizatorii.

DJ-ul turc Mahmut Orhan este cunoscut în special pentru mega-hit-ul Feel, cu cântăreața invitată Sena Sener, o melodie care a adunat un fenomenal număr de 240 de milioane de vizualizări de youtube și a fost de neocolit pentru radio-urile de muzică dance din toată Europa. Pe lângă acesta Mahmut Orhan a cunoscut însă și multe alte succese, precum Save Me sau remixul la coloana sonoră a serialului Game of Thrones.

Mihail este produsul cel mai de succes al pop-ului alternativ de la noi din ultimii ani. Nici o altă piesă nu a avut atât succes în acest gen în ultimii ca și ”Mă ucide ea”. Hitul lui cel mai recent este ”Who are you.” Mihail a castigat si premiul Best Male Voice de la Radio Romania in 2016.

Golan sunt o formație eclectică, alternativă care combină instrumente live, sampling și DJ pentru a aduce un sunet proaspăt și o abordare umană muzicii electronice. Formația care a cântat și în deschiderea lui Róisín Murphy și Parov Stelar, și a avut la București un show simfonic cu 40.000 de spectatori, vine la Timișoara cu un nou spectacol de lumini extrem de impresionant și novator.

ROA (Rise of Artificial) este în amintirea tuturor pentru hit-urile ”Ne place” și ”D’aia”. Vara aceasta, trioul bucureștean a dominat radio-urile de alternative cu ”Flow de vara”.