Evenimentul Zilei > Actualitate > Suma este COLOSALĂ! Cât a COSTAT-o pe Anamaria Prodan ÎMORMÂNTAREA mamei sale
Suma este COLOSALĂ! Cât a COSTAT-o pe Anamaria Prodan ÎMORMÂNTAREA mamei sale

Suma este COLOSALĂ! Cât a COSTAT-o pe Anamaria Prodan ÎMORMÂNTAREA mamei sale

Ionela Prodan a plecat în lumea celor drepți, iar Anamaria și-a dorit să îi ofere mamei sale o îmormântare regală, așa cum a meritat marea interpretă de muzică populară.

Ea a fost cea care s-a ocupat în detaliu de funeralii și, în ciuda suferinței vizibile, ea a făcut totul că la carte, astfel că, la final, cheltuielile au ajuns la aproximativ 30.000 de euro. 

Jurnaliștii de la Știrilekanal.ro scriu că impresara a plătit firma de pompe funebre cu aproximativ 10000 de euro! Bani mulți pentru publicul larg, însă numai sicriul alb, din lemn masiv, cu inserții aurii, a costat în jur de 3500 de euro. La aici s-au adăugat coșurile cu colivă, pachetele împărțite după slujba, prosoapele și bufetul făcut în incinta capelei, în cele trei zile, în valoare de 2000 de euro, dar și transportul de 1000 de euro sau plasmă de 1500 de euro.

Totodată, sursa citată mai precizează că mormântul Ionelei Prodan. El a fost realizat numai din marmură neagră, foarte scumpă, dar foarte frumoasă, iar costul s-a ridicat la aproximativ 15.000 de euro.

Și nu în ultimul rând, Anamaria Prodan a organizat o masă generoasă, cu un meniu de 100 de euro, în care s-au regăsit sushi și alte delicatese culinare, pentru 200 de persoane. Mai mult, ea a mai împărțit pachete oamenilor amărâți de pe lângă local, în valoare de 1000 de euro. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: