Subiectele de Bac, pe internet

Subiectele de Bac, pe internet

www.subiecte2009.edu.ro găzduiește, în cepând de ieri, subiectele posibile pentru examenul de Bacalaureat de anul acesta.

Majoritatea sunt identice cu cele de anul trecut, lucru care îi avantajează și pe cei ce găzduiau pe site-ul http://subiectebac.net rezolvările la subiectele din 2008, că nu mai trebuie să rezolve altele.

Ideea publicării subiectelor cu trei luni înainte de Bac nu este agreată de ministrul Ecaterina Andronescu, a cărei echipă lucrează la regândirea curriculumului școlar și a examenului considerat ca fiind „al maturității”. Conducerea Ministerului Educației, Cercetării și Inovării se gândește să elimine această practică. „Eu nu sunt de acord cu publicarea subiectelor înainte. Bacalaureatul a devenit un exa men irelevant, se copiază foarte mult. O să-l simplificăm ca număr de probe, dar va fi mult mai exigent”, a declarat ministrul Andronescu.

Cei care găsesc inexactități în formularea subiectelor sau vor să facă sugestii o pot face de pe 1 pe 20 martie prin e-mail la adresa bacalaureat2009@ snceip.ro sau prin fax la numărul 021/31.03.207.

Ne puteți urmări și pe Google News