Ultima ediție a emisiunii Vorbește Lumea le-a oferit telespectatorilor o surpriză uriașă. Lora, una dintre cele mai iubite artiste din România, i-a lăsat cu gura căscată pe telespectatorii emisiunii difuzate de PRO TV. Artista s-a prezentat în fața gazdelor și a fanilor ei cu un look nou, schimbare ce a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Cove și Adela nu au putut să treacă cu vederea noua coafură a vedetei, iar fanii au lăsat sute de comentarii în mediul online. După ce a defilat preț de câteva zeci de secunde prin platou, Lora a precizat că nu este o schimbare permanentă, ci doar o perucă.


CITEȘTE ȘI Lora s-a întors în sfârșit acasă după 5 luni de izolare în Bali!

CITEȘTE ȘI Artista care a petrecut cea mai lungă vacanță din istorie transmite un mesaj sfâșietor


Printre altele, la Vorbește Lumea, Lora a făcut precizări și despre unul dintre cele mai controversate subiecte, un moment delicat care a încins internetul.

În cel mai recent videoclip pe care l-a lansat, artista a apărut fără lenjerie intimă sub fustă! Sau cel puțin aceasta a fost senzația pe care a lăsat-o privitorilor.

Cum Lora este cunoscută pentru aparițiile ei „cuminți”, aceasta a ținut să lămurească misterul din spatele momentului care a ridicat multe semne de întrebare. Lora a explicat, în direct la Pro TV, ce s-a întâmplat atunci, scrie Cancan.

Lora a ajuns la medic

În urmă cu câteva zile, celebra cântăreața a ajuns la medic. Într-un mesaj postat pe rețele sociale, aceasta le-a transmis fanilor că este vorba despre o procedură minoră și nu au de ce să își facă griji. „Un tratament rapid de mezoterapie pentru o piele „cam bronzată” ca s-o citez pe doamna doctor, dermatologul meu, de o sinceritate enervant de şarmantă! Te iubesc, babe!”, a fost mesajul Lorei pentru fanii ei.