UPDATE. Adela Popescu a fost internată la spital. Vedeta postului Pro TV a făcut primele declaraţii: “De 4 zile mă durea stomacul foarte tare, undeva în partea dreaptă. Pe la 3 dimineața, durerea a crescut tare, așa că am ajuns de urgență la spital. Este vorba despre o  inflamatie a tubului sau a peretului digestiv. Nu știu exact. Mi se administrează antibiotic, vedem până diseară cum stau lucrurile. Probabil o să am o medicație acasă. Medicii speră să nu fie nevoie de o intervenție medicală. Vreau să vă spun ceva. Am făcut și testul COVID.  Protocolul cere să faci și testul pentru COVID, înainte de alte investigații. A ieșit negativ. Aș vrea să ne liniștim în privința asta. Deci dacă la mine a ieșit negativ, și la tine ar ieși la fel. Stai liniștit” .

Ştirea iniţială. Partenerul de emisiune al Adelei Popescu s-a arătat îngrijorat de absența colegei lui, așa că a încercat să o sune, dar nu i-a răspuns la apeluri.

Din acest motiv Cove s-a arătat  îngrijorat în momentul în care Adela Popescu, cea alături de care prezintă „Vorbește lumea”, de pe Pro TV, nu i-a răspuns. Acesta a sunat-o de mai multe ori, dorind să vadă de ce nu s-a prezentat la muncă. Într-un final…Cove a vrut să îi asigure pe telespectatori că nu este vorba despre noul coronavirus, ci despre niște investigații medicale pe care Adela Popescu trebuie să le facă.

Dar de ce nu a anunţat?

Radu Vâlcan, soţul Adelei Popescu, a ţinut să explice despre situaţia destul de misterioasă cu privire la absenţa sa la emisiune spunând că  nu s-a simțit prea bine din cauza unor probleme de sănătate.

Radu Vâlcan a postat pe social media un mesaj şi o fotografie cu ei în grădina casei lor îmbrăcaţi cu nişte costume şi cu măşti pe faţă. Iar unii comentatori au subliniat faptul că nu părea bolnavă-

Soţul Adelei Popescu a scris pe Instagram: ”Am invitat-o la un date pe spider woman. N-a durat, au venit copiii dupa costume”, a scris Radu Vâlcan pe contul de social media.

Emisiunea ”Vorbește Lumea”, prezentată de Adela Popescu și de Cove, nu a făcut abstracție de la toate regulile de protecție și distanțare socială. În contextul actual, în platou nu au mai fost invitați, tocmai pentru a se respecta măsurile de distanțare socială sau a existat maximum un invitat în emisiune.

Spaima că s-ar fi infectat cu noul coronavirus s-a datorat faptului că mai multe vedete de la ProTv au luat contact cu Marcel Pavel, însă Gabriel Coveseanu  i-a asigurat pe aceștia nu au de ce să își facă probleme pentru că nu este vorba despre COVID-19.

Prezentatoarea TV a fost nevoită să își facă niște investigații medicale deoarece are o afecțiune digestivă, motiv pentru care zilele acestea nu s-a simțit deloc bine. Cove a mai dat asigurări că Adela Popescu va reveni cât de curând în platoul „Vorbește lumea”, informează cancan.