PRO TV, a rămas fără unul dintre reporterii principali, scrie Fanatik.ro.

După 5 ani petrecuți la PRO TV, Roxana Hulpe va începe să lucreze pentru un alt post de televiziune. Astfel, de acum încolo Roxana Hulpe va prezenta un jurnal de știri la Prima TV

Şi Bebe Cotimanis a plecat de la Pro TV la Prima TV


CITEȘTE ȘI Momente de panică la PRO TV, în direct! A fost nevoie de intervenția de urgență a medicilor

CITEȘTE ȘI Pro Tv a semnat cu o megavedetă care a fost la un pas de moarte. Alertă media

CITEȘTE ȘI O megavedetă Pro Tv, umilită crunt! Jigniri care vor lăsa urme adânci. Atacul blondei


După 25 de ani petrecuți la PRO TV, Bebe Cotimanis se alătură echipei Prima TV, acesta fiind de acum încolo vocea postului de televiziune

Postul Prima TV s-a alăturat oficial, recent, grupului Clever Media, deținut de omul de afaceri Adrian Tomșa.

„După cum știti tranzacția de preluare este una destul de complexă, având în vedere starea de reorganizare judiciară a companiei care deține postul. Peste toate s-a suprapus și starea de pandemie. Rațiunea pentru care am luat decizia acestei achiziții a fost de business, oarecum naturală pentru grupul media pe care vrem să-l construim.

Avem nevoie de o stație generalistă. Prima TV a fost unul dintre pionierii din piața media românească. Nu are un brand erodat, are notorietate și asta a contat mult. Postul nu a beneficiat de bugete de dezvoltare. Sunt multe de construit în zona tehnică și de conținut. Suntem pregătiți să rezolvăm aceste probleme de care suntem conștienți.

Nu vrem să modificăm poziționarea postului, de post generalist. Vom încerca să aducem, în schimb, o componentă de sport. Vom încerca să ne adaptăm schimbărilor și să abordăm noi paradigme, prin transformarea televiziunii într-un hub digital”, a spus Adrian Tomșa, la CNA.