Evenimentul Zilei > Monden > Momente de panică la PRO TV, în direct! A fost nevoie de intervenția de urgență a medicilor
Momente de panică la PRO TV, în direct! A fost nevoie de intervenția de urgență a medicilor

Momente de panică la PRO TV, în direct! A fost nevoie de intervenția de urgență a medicilor

Momente de panică în direct la PRO TV. S-a simțit brusc foarte rău, în timp ce emisia era în curs, și a avut nevoie de îngrijiri.

Mari necazuri pentru concurenții de la emisiunea „Ferma”, difuzată de Pro TV. Ploaia le-a dat mari bătăi de cap în timpul probelor, iar Viviana Sposub a avut cele mai mari bătăi de cap. Aflată într-un spațiu închis, un adăpost improvizat, acolo unde era umezeală și mucegai, vedeta TV a simțit că i se face rău. A fost vorba despre un atac de panică, după cum a mărturisit Viviana, care nu a mai putut respira.

„Mă simt închisă, înţelegi, în locul ăsta. Îmi vine să ies afară, n-am aer. Nu pot să îmi mişc degetele”, a mai apucat să spună concurenta. Văzând că nu se simte bine, Gabriel Toader a cerut intervenția medicului, pentru a o ajuta pe concurentă. „Trimiteţi, repede, medicul, vă rog, că se sufocă Viviana, are un atac de panică”, a strigat competitorul. El a încercat să o calmeze pe Viviana Sposub. „Calmează-te, gândeşte-te că eşti la tine acasă”, i-a transmis Gabriel Toader.

George Burcea a părăsit show-ul, dar nu s-a grăbit să-și vadă fetele

După aproximativ 20 de minute, după intervenția medicului, concurenta a reușit să se calmeze și să-și se pună pe picioare. La emisiunea „Ferma” a participat și George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Inițial, în timpul filmărilor, bărbatul a spus că se va duce imediat să-și vadă copii, atunci când va părăsi show-ul respectiv. Însă, el ar fi ajuns după două săptămâni la cele două fete pe care le are cu artista.

„Nu se comportă prea fair-play. Andreea se aștepta ca atunci când iese din «Fermă» să meargă să-și viziteze fetele. Nu a făcut acest lucru. Cred că după două săptămâni de la terminarea filmărilor a fost în vizită, dar și atunci ar fi fost cu mâna goală. Nu așa ar trebui să se comporte un tată”, a povestit o sursă pentru publicația cancan.ro.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: