Evenimentul Zilei > Monden > Cu cine se pupă craiul George Burcea?! Nu este nici Viviana Sposub, nici Andreea Bălan
Cu cine se pupă craiul George Burcea?! Nu este nici Viviana Sposub, nici Andreea Bălan

Cu cine se pupă craiul George Burcea?! Nu este nici Viviana Sposub, nici Andreea Bălan

Se pare că George Burcea mai are o iubire „secretă”. Imaginile spun totul. Nu este nici Viviana, nici Andreea Bălan.

George Burcea a publicat o înregistrare scurtă în care o pupă pe buze pe Ella, fata cea mare. Actorul nu este singura persoană publică de la noi care are acest obicei, însă, unii dintre psihologi nu îl recomandă.

Imaginile postate de artist au stârnit multă revoltă în rândul unor oameni, iar unii dintre internauți s-au întrebat cum a reacționat Andreea Bălan când a văzut filmarea.

În cursul zilei de ieri, George Burcea și-a vizitat fiicele, acasă la fosta parteneră, și le-a răsfățat cu gogoși.

Clara, mezina familiei, a dat și ea o mână de ajutor în bucătărie.

La un moment dat, actorul a urcat pe Instagram Stories un boomerang în care el și fiica sa cea mare se pupă pe buze. Acest obicei întâlnit la unii dintre părinți îi împarte pe oameni în două tabere: unii care sunt de acord și nu văd nicio problemă în acest aspect, alții care blamează.

Psihologul britanic Charlotte Reznick, specializat în consilierea părinţilor şi a copiilor, a explicat pentru publicaţia “The Independent” că sărutul nevinovat pe gură dintre părinţi şi copii ar trebui să dispară.

Dincolo de aspectul care ţine de igienă, specialistul a atras atenţia că există mulţi părinţi care continuă să îşi sărute copiii pe gură şi după ce aceştia trec de 4, 5 sau 6 ani. Deşi pentru părinte rămâne în continuare un gest de afecţiune, pentru copil poate fi un comportament extrem de confuz.

„Pupatul copilului pe buze poate crea mult prea multă confuzie. Dacă mămica îl pupă pe tătic pe gură şi invers, ce înseamnă atunci când copilul îşi pupă părintele pe gură? Acest obicei trebuie să înceteze. Dacă începi să-ţi săruţi copilul pe buze, când te opreşti? Pe măsură ce copilul trece de cinci sau şase ani şi încep să fie conştienţi şi de aspecte sexuale”, a declarat Charlotte Reznick, conform Independent.co.uk.