Evenimentul Zilei > Monden > O megavedetă Pro Tv, umilită crunt! Jigniri care vor lăsa urme adânci. Atacul blondei
O megavedetă Pro Tv, umilită crunt! Jigniri care vor lăsa urme adânci. Atacul blondei

O megavedetă Pro Tv, umilită crunt! Jigniri care vor lăsa urme adânci. Atacul blondei

Viaţa în showbiz nu e doar despre strălucire, faimă şi bani, ci şi despre numeroase scandaluri, aspect de care s-a convins actorul George Burcea, concurent în reality show-ul Ferma, de la Pro Tv.

Într-un dialog cu Andreea Antonescu (colegă de trupă şi prietenă a fostei sale soţii, Andreea Bălan), George Burcea a simţit ce înseamnă expunerea publică.

Cei doi interacţionează la Ferma, iar tensiunea care se acumulează între ei devine tot mai mare şi este evidentă pentru toţi cei implicaţi în acest proiect.

Inclusiv gazda emisiunii, Mihaela Rădulescu, s-a convins că Andreea Antonescu şi George Burcea se evită cât de mult pot la Ferma.

George Burcea vs. Andreea Antonescu

„De la tăticul atent și iubitor pe care l-am cunoscut și văzut eu pe el, la acest don juan de fermă e distanță mare”, a fost una dintre remarcile lansate de Andreea Antonescu.

Nici actorul nu a rămas dator şi a răspuns imediat: „Cu Andreea Antonescu consider că nu am ce vorbi din foarte multe puncte de vedere. Ce să vorbesc eu cu Andreea Antonescu?”

Schimbul de „amabilităţi” a fost surprins la una dintre ultimele ediţii de la Ferma, în care au ieşit la suprafaţă şi alte aspecte despre căsnicia cu Andreea Bălan.

George Burcea, umilit de Andreea Bălan

Noua vedetă a celor de la Pro Tv a povestit un episod în care Andreea Bălan a epatat cu averea acumulată de-a lungul carierei în muzica românească.

Practic, fosta soţie l-a înjosit pe actor spunându-i că el nu va reuşi niciodată să aibă banii pe care i-a câştigat ea din concerte, turnee, evenimente, emisiuni şi reclame.

„Nu vreau să mă bag cu Andreea Bălan sau cu Andreea Antonescu în certuri, pentru că știu în ce zone duc anumite scandaluri.

(n.r. – Andreea Bălan) Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei”, a spus George Burcea.

Andreea Antonescu nu a fost de acord cu spusele actorului şi i-a luat apărarea fostei colege din trupa Andre:

„Eu pe a mea o știu de 20 de ani. Întotdeauna iese adevărul la mijloc. E foarte ușor de prima pagină.”

Burcea n-ar ierta-o pe Antonescu

În momentul în care Mihaela Rădulescu a întrebat ce concurent nu ar merita imunitate, George Burcea a profitat de ocazie şi atacat-o pe Andreea Antonescu.

„Ele două formează un întreg. Din orgoliu, aș da imunitatea altei persoane. Eu cu tine nu am venit să mă cert, Andreea.

Ai crezut că eu te-am atacat și ai vrut tu să mă ataci pe mine…”, i-a spus actorul cântăreţei care a intrat recent în Fermă.

Artista a replicat în forţă: „Aș fi avut pretenții mai mari de la el, la cum am apucat eu să îl cunosc pe George până am intrat în Fermă.

Față de mine a avut o atitudine ok de-a lungul timpului. Astăzi mi s-a părut o frustrare disperată.”

Andreea Bălan, personaj principal

În continuare, George Burcea a ajuns şi la fosta soţie, care luptă cu el în instanţă pentru a obţine custodia totală a celor două fetiţe rezultate din căsnicia lor.

„Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu? Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei…

Nu-i fac Andreei Antonescu, pentru că Andreea nu simte nimic. Sincer, dacă aș avea imunitatea aia, nu ți-aș da-o ție, crede-mă, pentru că au muncit și au făcut foamea aici”, a spus George Burcea la.

A fost momentul în care Mihaela Rădulescu a simţit nevoia să le dea câteva sfaturi părţilor implicate în acest conflict care ţine capul de afiş în show-ul difuzat de Pro Tv:

„Nu are nicio legătură ce aveți voi acasă, cu situația de aici. Ai fost căsătorit doar cu jumătate din Andre, nu?

Ele două sunt prietene foarte bune, au cântat o viață.”

sursa: ferma.protv.ro